Survivor'da büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? Ödülü kazanan takım ete doydu!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda büyük ödül oyununu hangi takım kazandı Ödülü kazanan takım ete doydu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 23:04

Survivor'da bu akşam oynanan büyük ödül oyununda iki takım yarışmacıları da adeta bilenmişti. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı her yıl adeta reyting rekorları kıran survivor, bu akşam da iki takım yarışmacılarını şaşırtmaya devam etti. Survivor'da bu akşam Nusret sürprizi yer aldı. Acun Ilıcalı'nın sürpriz için arkalarını dönmesini istediği yarışmacılar sürprizi görünce adeta şoke oldu. Peki, survivor'da büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, ödülü kazanan takımı bekleyen mükemmel ödül!

Haberin Devamı

Survivor 2017'de bu akşam gerçekleşen ödül oyunu adeta iki takım yarışmacılarının da nutkunu tutturdu. Survivor tüm hızıyla devam ederken ada hayatındaki sıkıntılar ve yarışmacılar arasında yaşanan tartılmalar da devam ediyor. Bu akşam oynanan ödül oyununda gönüllüler takımında yarışan Ogeday Girişken adeta çıldırdı. Takımındaki arkadaşlarına bağıran Ogeday elenmeleri gerektiğini söyledi. Peki, survivor'da büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, ödülü kazanan takım.

BÜYÜK ÖDÜL YARIŞMACILARIN NEFESİNİ KESTİ

Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da oldukça zorlu bir parkurla karşılaştı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam parkura geldikleri an büyük bir sürprizle karşılaştılar. Survivor adasında rekabetin yanı sıra sürprizler de bitmiyor. Ünü tüm dünyaya yayılmış Nusret Steak House’un sahibi Nusret ödül oyunu öncesinde Dominik adasına geldi. Ünlü tuz dökme hareketini de yapan Nusret, yarışmacılar için hem büyük bir sürpriz hem de büyük bir moral kaynağı oldu. Yarışmayı kazanan takımın ete doyacağı ödül iki takımı da heyecanlandırdı. Haftaya fırtına gibi giren ünlüler takımı rüzgarını estirmeye devam etti. Ünlüler takımı bu akşam oynanan oyunun iki etabını da büyük bir farkla kazanarak büyük ödülün sahibi oldu. 

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM NELER YAŞANDI

Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyununda oldukça zorlu bir parkur yarışmacıları adeta soluk soluğa bıraktı. Acun Ilıcalı dün akşam ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da şoke eden dakikalar yaşadı. Havalara uçan yarışmacılar ödülü kazanabilmek adına adeta kendilerini yırttılar. Ödül bir gece boyunca mükemmel bir villada kalmaktı. Ayrıca villanın içinde leziz yemeklerin de sahibi olacaklardı. Ünlüler takımı bu hafta boyunca tüm güzel ödülleri kazanmıştı. Bu hafta da ünlüler takımı ödül oyununu 2-0'la geçti ve büyük ödülün sahibi oldu. 

SURVİVOR'DA SÜRPRİZ KONUK

Survivor yarışmasında bu akşam ödül oyunu hayli zorlu bir yarışa sahne oluyor. Yarışmacılar bir de Acun Ilıcalı'nın sürprizi ile daha da heyecanlandılar. Yarışmacdılar haftanın son ödül oyununda bir sürpriz ile karşılaştılar. Ilıcalı, Nusret'i Survivor'a konuk etti. Konuk Nusret olunca ödülünde güzel et menüsü olması bekleniyor..

Haberin Devamı

NUSRET GOLLERİNİ BÖYLE PAYLAŞTI

Nusret bu akşam Survivor'ın konuğu olacak. Acun Ilıcalı hazırladığı takım ile Survivor'dan önce Nusret'i sahaya çıkardı.. Kendi sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Nusret'in futbolda da oldukça başarılı olduğu gözlerden kaçmıyor. İşte Nusret'in attığı goller

 

 

BAKMADAN GEÇME!