Survivor yarışmacısı Uğur Pektaş kimdir ve kaç yaşındadır? İşte Uğur Pektaş'ın oynadığı diziler

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı Uğur Pektaş kimdir ve kaç yaşındadır İşte Uğur Pektaşın oynadığı diziler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2020 20:23

Survivor 2020 için geri sayım devam ederken ünlüler takımında yer alan isimler belli oldu. Ünlüler takımı kadrosunda yarışacak isimlerden biri de Arka Sokaklar dizisiyle ün kazanan oyuncu Uğur Pektaş oldu. İzleyenler Survivor yarışmacısı Uğur Pektaş'ın hayatını ve biyografisini şimdiden araştırmaya başladı. Peki, Survivor yarışmacısı Uğur Pektaş kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Uğur Pektaş'ın oynadığı diziler ve hayatına ilişkin bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor yeni sezonunda yer alan isimler kesinleşti. Bu sezon ünlüler gönüllüler formatı ile ekranlara gelecek olan yarışmanın kadrosunda yer alan isimleri Acun Ilıcalı duyurdu. Güçlü fiziği ile dikkat çeken oyuncu Uğur Pektaş da Survivor kadrosuna dahil olan isimler arasına yer aldı. Peki, Survivor yarışmacısı Uğur Pektaş hangi dizilerde oynadı? Uğur Pektaş kimdir? İşte, merak edilenler.

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Uğur Pektaş 16 Nisan 1979'da istanbul'da dünyaya geldi. Yoga, aikido ve tai chi sporlarıyla ilgilenen Uğur Pektaş, lisansını Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde tamamladı. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Uğur Pektaş’ın ekran macerası Survivor yarışmasıyla başladı.

2005 yılında katıldığı Survivor Türkiye yarışmasında birinci oldu. Uğur Pektaş, Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi. Başrollerinde ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadığı Arka Sokaklar dizisinde Komiser Murat karakterine hayat verdi.

Haberin Devamı

Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Gamze Özçelik ile evlendi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu olmuştur. 26 Aralık 2011 tarihinde boşandı.

BAKMADAN GEÇME!