Survivor yarışmacısı Emre kimdir? Emre Durak'ın hayatıyla ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı Emre kimdir Emre Durakın hayatıyla ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2019 21:31

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor 2019'da büyük finale doğru heyecan devam ederken, yarışmacılar arasındaki rekabet de kızıştı. Survivor'da zaman zaman yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalardan ve dikkat çeken diyaloglardan dolayı, internet kullanıcıları da yarışmacılarla ilgili araştırma yapıyor. Survivor'da adından sıkça söz ettiren Emre Durak bu yarışmacılardan biri. Peki Survivor 2019 yarışmacısı Emre Durak kimdir?

Haberin Devamı

Türkiye-Yunanistan Survivor'un en genç ve iddialı isimlerinden olan Emre Durak, yarışmadaki performası kadar, diğer yarışmacılarla da yaşadığı tartışmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor 2019 hayranları son zamanlarda Survivor Emre'nin hayatına ilişkin bilgileri merak edip sorguluyor. İşte, doğa sporları tutkunu olan Emre Durak'ın hayatına ilişkin merak edilenler....

SURVİVOR YARIŞMACISI EMRE DURAK'IN HAYATI 

1997 yılında Adana'da dünyaya gelen Emre Durak, Spor Bilimleri Fakültesi'den Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm bölümü mezunu. Aynı zamanda dublörlük de yapan yarışmacı, doğa sporlarına da büyük ilgi duyuyor. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgilenen yarışmacının Youtube kanalı da bulunuyor. Emre Durak, ekstrem sporlarda faaliyet gösteriyor.

BAKMADAN GEÇME!