Survivor Turabi kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Turabi Çamkıran’ın bilinmeyenleri

Güncelleme Tarihi:

Survivor Turabi kimdir, kaç yaşında, nereli İşte Turabi Çamkıran’ın bilinmeyenleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 16:53

Turabi Çamkıran, Survivor 2018’e yorumlarıyla damga vurmaya devam ediyor. Daha önceki sezonlara da katılan ve katıldığı sezonlardan şampiyon çıkan Turabi Çamkıran’ın yaşı, nereli olduğu ve eğitimi gibi detaylar merak ediliyor. Peki Survivor Turabi kimdir? İşte hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

Survivor ile ünlenmesi nedeniyle All Star kadrosunda yer alan Turabi Çamkıran, gerek performansı gerekse özlü sözleriyle adanın en çok konuşulan isimlerinden biri. Özellikle Hakan Hatipoğlu ile yıldızı bir türlü barışmayan Turabi Çamkıran’ın 2018 sezonundaki hamleleri merakla takip ediliyor. İşte Survivor Turabi’nin yaşamına ilişkin detaylar!

1987 doğumlu Turabi Çamkuran, ilk olarak, 2008 yapımı “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasıyla ünlendi. Yine bir Acun Ilıcalı projesi olan jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı. Aslen Mersinli olan ve lise yıllarından bu yana dansla ilgilenen Turabi Çamkıran, Tayland'a gidip Muay Thai dövüş sporu eğitimi aldı. Survivor'ın  2015 sezonundan şampiyon ayrılan Turabi Çamkıran,” Kertenkele” adlı televizyon dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Timur Acar, Dilşad Şimşek, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Umut Oğuz, Mehtap Bayri, Eda Özerkan, Selahattin Taşdöğen, Gafur Uzuner gibi isimlerle aynı projede yer alan Survivor Turabi, Kara Kemal rolünü canlandırdı.

BAKMADAN GEÇME!