Survivor dün kim kazandı? Anneler Günü ödülü hangi takıma gitti? İşte, 6 Mayıs Survivor kazananları

Güncelleme Tarihi:

Survivor dün kim kazandı Anneler Günü ödülü hangi takıma gitti İşte, 6 Mayıs Survivor kazananları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2020 07:25

Survivor'da dün kim kazandı sorusunun yanı sıra Anneler Günü ödülünü kazanan takım da merak konusu oldu. Survivor 2020'de sembol oyunu mücadelesi ekranlara geldi. Eleme gecesinin ardından Survivor'un 6 Mayıs tarihli bölümünde, parkurda karşı karşıya gelen yarışmacılar, Survivor kadınlarda ve erkeklerde sembol ödülünü almak için ter döktü. Son bölümde Yasin Obuz ile Ersin Korkut arasındaki erkekler sembol finalinde gerginlik yaşanması ekranlara damga vurdu. İletişim ödülünü kazanan takım ise Survivor yeni bölümde bir ilke imza atarak duygusal anlar yaşadı. Peki, Survivor sembol oyununu kim kazandı? Erkekler ve kadınlarda Survivor Ünlüler Gönüllüler sembol oyununu kimler kazandı? İşte, Survivor 68. son bölüm özeti ve Survivor'un sembol birincileri.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan Surivor Ünlüler ve Gönüllüler 6 Mayıs akşamı 68. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Şampiyonluk yarışına doğru heyecanın giderek arttığı Survivor 2020'nin son bölümünde, yarışmacılar parkurda sembol ödülünü almak için kıran kırana mücadele verdi. Aşkım'ın elenmesi sonrası Mert'in yaptığı yorum yeni bölümde dikkat çeken gelişmelerden oldu. İşte, Survivor kadınlarda ve erkeklerde sembol ödülünü kazanan yarışmacılar ve Survivor 68. son bölümde yaşananlar.

SURVİVOR KADINLARDA SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor yeni bölümünde yarışmacılar yeni bireysel sembol oyununda karşı karşıya geldi. Kadınlar ve erkekler arasında ayrı ayrı oynanan Survivor sembol oyunu yine heyecanlı anlara neden oldu. Gönüllüler takımında Evrim'i geçen Nisa ve ünlüler takımında Elif'i yenen Aycan, bireysel sembol finalinde karşı karşıya gelen iki yarışmacı oldu. Oyun sonunda bu hafta Survivor kadınlarda sembol oyununu kazanan isim Nisa oldu.

Haberin Devamı

ERKEKLERDE SEMBOL ÖDÜLÜNÜ KİM ALDI?

Survivor çeyrek finali öncesi büyük avantaj sahibi olacağı bireysel sembol ödülünde erkekler parkurda oyunu kazanmak için mücadele verdi. Ünlüler takımında finale Ersin Korkut çıkarken, gönüllüler takımındaki rakibi Yasin Obuz oldu. İkili parkurda yarışırken takım arkadaşları da sözlü tartışmaya girişti.

2 sayı alan yarışmacının bireysel sembolü kazandığı oyunda, erkeklerde sembol oyunu Yasin kazandı. Böylece Gönüllüler takımı orman evi ödülünü de almış oldu. Ödülü kazanan Gönüllüler oldukça sevinç yaşadı.

SEMBOL OYUNUNDA ORTALIK KARIŞTI

Survivor 2020'nin sembol oyununda Yasin Obuz ile Ersin Korkut arasındaki erkekler sembol finalinde tartışma yaşandı. Takım arkadaşını desteklerken, Yasin'e de sözlü sataşan Mert , oyun anında ve sonrasında Yasin'in tepkisiyle karşılaştı. 'Eğer diskalifiye olmasa var ya bu işin içinde, ben yapacağımı biliyorum' diyen Yasin'e Yunus Emre de karşılık verince tansiyon daha da yükseldi. Yasin'i ve Yunus Emre'yi araya giren diğer yarışmacılar sakinleştirdi.

ANNELER GÜNÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Haberin Devamı

Survivor 2020'de ünlüler ve gönüllüler, Anneler Günü ödülü için mücadele etti. Gözleri bağlı bir şekilde yarışan yarışmacılar, parkurda zor şartlarla karşılaştı. Dikkat çeken mücadelede tektaş oyununu kazanan takım gönüllüler oldu.

İLETİŞİM OYUNUNDA SURVİVOR TARİHİNDE BİR İLK

Survivor'da iletişim oyununu kazanan ünlüler takımı Instagram üzerinden canlı yayın yapma ödülü kazandı. Yarışmacılar Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından canlı olarak kendilerine sorulan soruları yanıtladı.

Yarışmacılara 1 gün öncesinden yöneltilen 150 bin soru içerisinden seçilen soruları tek tek yanıtlayan Survivor ünlüler takımı, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Survivor'da bir ilk olarak gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde anlık 400 bini aşkın izleyici katılım sağladı.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!