Survivor Sancakay Ilım Morgül kimdir, kaç yaşında? Ünlü teknik direktörün yeğeni çıktı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Sancakay Ilım Morgül kimdir, kaç yaşında Ünlü teknik direktörün yeğeni çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2021 17:00

Survivor 2021 kadrosunda yer alan Survivor Sancakay Ilım Morgül, performansının yanı sıra yaptığı açıklamalarıyla da gündeme geldi. Sancakay Ilım Morgül’ün özellikle takım arkadaşlarıyla ilgili söyledikleri dikkat çekti. Morgül, oyun kaybettikçe takım arkadaşlarının sevindiğini iddia etti. Peki, Survivor Sancakay Ilım Morgül kimdir, kaç yaşında? İşte hayatıyla ilgili bilgiler

Haberin Devamı

Sancakay Ilım Morgül, 30 Ocak 1997'de İstanbul Bahçelievler'de dünyaya geldi. İzmir ve Rize'de büyüyen Sancakay Ilım, spora ritmik jimnastik ile başladı. Lise 3'e kadar İzmir'de okudu ve futbol kariyerine başladı. Lise 4'de Rizespor takımına transfer olup orada liseyi bitirdi ve futbol kariyerine devam etti.

Daha sonra ise futbola yöneldi. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü 2 yıl okuyan Sancakay, Rusça’nın yanı sıra İngilizce’de biliyor.

Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavını kazandıktan sonra İstanbul'a taşındı. Lisans 4. Sınıf öğrencisi olan Sancakay, 2 sezon Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrolü canlandırdı.

Aynı zamanda müzik eğitimi de alan Sancakay Ilım, uzun süredir İstanbul'da bir mekanda vokalist olarak sahne alıyor ve kendi bestelerini seslendiriyor.

Haberin Devamı

ÜNLÜ DİREKTÖRÜN YEĞENİ ÇIKTI

Galatasaraylı eski futbolcu Barış Özbek'in yanı sıra futbol camiasından bir ismin daha yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. Ünlü teknik direktör Ünal Karaman'ın yeğeni Sancakay Ilım, Survivor 2021'de Gönüllüler Takımı'nda mücadele ediyor. Sancakay Ilım, dayısı olan Ünal Karaman ile bazı fotoğraflarını da sosyal medyada paylaşıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!