Survivor Melih Özkaya kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Melih Özkaya kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 20:49

Survivor Melih Özkaya kimdir sorusu birçok izleyici tarafından oldukça merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer almaya başladı. Survivor 2018'de gönüllüler takımında yarışan Melih Özkaya fiziği ve hırsıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Peki, Survivor Melih Özkaya kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor Gönüllüler yarışmacıları arasında daha önce de ekranlarda kendisini denemiş olan isimler yer alıyor, bunlardan biri de Melih Özkaya. Voleybol dünyası tarafından bilinen Melih Özkaya, Birce Akalay ve Murat Ünalmış’ın başrollerini üstlendiği 2012 yapımı Yer Gök Aşk adlı dizide rol aldı.

Sporun yanı sıra ekran arkasıyla da ilgili olan Melih Özkaya, bir süre amatör ve kısa vadeli çalışmalar yürüttükten sonra profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. Çok küçük yaşlardan bu yana sporla iç içe olan Melih Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde altyapısında yer aldı. 8 yıl profesyonel voleybol oynadıktan sonra sonra 2. Lig voleybol takımlarının formaları giydi. Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımının kadrosunda bulunan Melih Özkaya, aynı zamanda 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımındaki gibi oldukça iddialı olan Melih Özkaya, tanıtım fragmanındaki “Rakiplerimin gücü ve tecrübesi beni motive ediyor.” sözleriyle dikkat çekti.

BAKMADAN GEÇME!