Survivor Melih kimdir kaç yaşında? Oynadığı takımlar

Güncelleme Tarihi:

Survivor Melih kimdir kaç yaşında Oynadığı takımlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 17:08

Survivor Melih Özkaya profesyonel voleybol oyunculuğuyla aktif sporun avantajını taşıyor. Daha yarışmanın ilk günlerinde takımını sırtında taşıyan Survivor Melih, gönüllüler takımının bel kemiği oldu. Peki Survivor Melih Özkaya kimdir kaç yaşında?

Haberin Devamı

Survivor Melih, gönüllüler takımı içerisindeki mücadelesiyle merak edilen isim oldu. Profesyonel voleybolcu olan Melih Özkaya, aktif olarak sporun içerisinde yer almanın avantajını, yarışma içerisinde gören isimler arasında yer alıyor. Peki, Survivor Melih kimdir kaç yaşındadır? İşte o isim hakkında merak edilen bazı bilgiler

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Melih Özkaya, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi mezunu olan Özkahya, İBB alta yapısında voleybola başlamış ve 8 yıl boyunca bu takımda oynamaya devam etmiştir.

İBB kariyerinin ardından Melih Özkahya, Tokat Plevne, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve Adana BYZ Algomed Spor ve son olarak Payas Belediyespor takımında forma giymiştir.

Sadece spor alanına değil, oyunculuğa da meyilli olan Melih Özkaya, bir dönem Fox TV’de yayınlanan Yer Gök Aşk dizisinde rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!