Survivor Marcus kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Marcus kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 15:22

Farklı tarzıyla dikkat çeken Marcus, Survivor 2018’in eleme adaylarından biri oldu. Gönüllüler takımında haftanın performans birincisi olan Ramazan, üçüncü eleme adayı olarak Marcus’un ismini verdi. Peki ünlü model Adriana Lima’nın da arkadaşı olan Marcus kimdir? Marcus’un gerçek ismi ne?

Haberin Devamı

Survivor 2018 Gönüllüler'in en dikkat çeken isimlerinden biri olan Marcus Yiğit Aral, 1980 doğumlu. 18 yaşında Amerika’ya taşındı.söylemişti. Eğitimini University Of Miami'de tamamladı. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılında California'ya yerleşen Marcus, burada da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir. Amerika, Avrupa ve Türkiye arasında seyahat eden, bu anları sık sık Instagram hesabından paylaşan Marcus, Survivor'a katılma amacının “kendi sınırlarımı denemek" olduğunu söylemişti.

ADRİANA LİMA İLE ARKADAŞ ÇIKTI

Amerika’da yaşamasını sürdüre Marcus Aral’ın Metin Hara ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Adriana Lima ile arkadaş olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, e Adriana Lima’yla yaptığı telefon konuşmasının detaylarını açıkladı. Acun Ilıcalı “Marcus senin yarışmaya gireceğini öğrendiği zaman Adriana Lima bana mesaj attı.” dedi. Marcus ise “Eet Maimi’den tanıyorum. Uzun seneler oldu” karşılığıın verdi.

Acun şöyle devam etti: “Bana da gerçek mi dedi. Gerçek dedim. Yapamaz dedi. Yapacakmış dedim. Bayağı bir şakalaştık.”

 

BAKMADAN GEÇME!