Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2018 21:12

Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir, kaç yaşındadır sorusu birçok izleyici tarafından oldukça dikkat çeken konular arasında yer almaya devam ediyor. Turabi ve Hakan arasında yaşanan gerilimin ardından izleyiciler Hakan Hatipoğlu hakkında kişisel bilgileri merak ediyorlar. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Hakan Hatipoğlu kimdir sorusu birçok kişi tarafından en çok merak edilen isimler arasında yer almaya devam ediyor. İşte, Hakan Hatipoğlu hakkında bilgiler.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979 tarihinde doğdu. İstanbul Burgazada’da büyüdü. Aslen Çanakkaleli'dir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ödül ile ayrıldı. Bu yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlendi.

Dizi sektöründe de boy gösteren Hakan Hatipoğlu 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini canlandırdı. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmış, adada 17 hafta kaldıktan sonra yarışmada 6'ncı olmuştur.

Haberin Devamı

Survivor 2018'in iddialı isimlerinden Hakan Hatipoğlu, yarışmaya katılmadan önce "Tecrübelerime güveniyorum" dedi.

BAKMADAN GEÇME!