Survivor Gizem Birdal kimdir kaç yaşındadır? Survivor Gizem'in hayatıyla ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Gizem Birdal kimdir kaç yaşındadır Survivor Gizemin hayatıyla ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2020 21:51

Survivor 2020'ye katılan 4 ismi ödül oyunu öncesi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'a veda eden Fatma ve Erman'ın yerine gelen yarışmacılardan biri olan Gizem Birdal gönüllüler takımında mücadele edecek. Basketbolcu olan Survivor Gizem Birdal'ın hayatı, yarışmanın takipçileri tarafından araştırılıyor. Peki, Survivor Gizem Birdal kimdir kaç yaşındadır? İşte, Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacısı olan Survivor Gizem Birdal'ın biyografisi ve hayatıyle ilgili merak edilen bazı bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor Gizem kimdir sorusu, yarışmanın ekranlara gelen son bölümünün ardından merak konusu oldu. Survivor Gönüllüler takımına diskalifiye olan isimlerin yerine gelen Gizem Birdal, sosyal medyada da gündem oldu. Peki, Gizem Birdal kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte, Survivor Gizem Birdal ile ilgili merak edilen bilgiler.

GİZEM BİRDAL KİMDİR?

Survivor 2020'de Gönüllüler takımında yarışacak olan Gizem Birdal kendisini şu şekilde anlattı:

5 Ağustos 1992 İstanbul doğumluyum. 10 yaşımda Bakırköyspor kulübünde basketbola başladım. 24 yaşıma kadar aktif basketbol oynadım. 8. sınıfta Oğuzkaan kolejinden burs aldım ve liseyi de burada bitirdim. Alt yapım bitince Bursa Büyükşehir Belediyesiyle anlaştım ve 1 sene Bursa'da oynadım. Devamında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu okudum. Üniversiteden sonra "Kocamın Ailesi" dizisinde 30 bölüm yer aldım. Daha sonra 2 sene E.S.E.K tiyatrosunda Ex S oyununda yer aldım. En son "Şahin Tepesi" adlı dizide yer aldım. Bunun dışında birkaç reklam projesinde oynadım.

BAKMADAN GEÇME!