Survivor Emre Durak kimdir kaç yaşında? Doğayla iç içe bir yaşam

Güncelleme Tarihi:

Survivor Emre Durak kimdir kaç yaşında Doğayla iç içe bir yaşam
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 21:28

Survivor Emre Durak, yarışmaya yeni dahil olan iki isimden birisi oldu. Doğayla iç içe olduğunu her fırsatta söyleyen Survivor Emre, dahil olduğu ilk bölümde böcek yiyebildiğini ifade edince merak edilen isim oldu. Peki, Survivor Emre Durak kimdir kaç yaşındadır? İşte gönüllüler takımının yeni ismi hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor Emre Durak kimdir sorusu birçok Survivor izleyicisi tarafından büyük bir merakla araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde 2 kişi daha gönüllüler takımına katılacak açıklamasının ardından, gönüllüler takımına katılan isim Emre Durak oldu. Peki, Survivor Emre Durak kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncel yaşantısında animatör olarak çalışan Emre Durak, Anadolu Üniversitesi Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm’i mezunu. Meslek olarak Dublörlük de yapan yarışmacı, doğa sporlarına olan merakı ile biliniyor. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgilenen yarışmacının Youtube kanalı da bulunuyor. Bu kanalda tehlikeli videoları da çeken yarışmacı aksiyon ve çılgınlığı çok seviyor. Aksiyon sahneleri çeken Emre Durak tam bir Survivor gibi yaşıyor.

BAKMADAN GEÇME!