Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Elif Şadoğlu kimdir Elif Şadoğlu kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2018 16:34

Survivor 2018'in ünlüler takımında mücadele eden yarışmacılardan Elif Şadoğlu'nun kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Birçok vatandaş Elif Şadoğlu'nun özel hayatına dair detayları öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Peki, Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Elif Şadoğlu'nun kim olduğu son günlerde en çok soruşturulan konulardan biri oldu. Yarışmadaki performansı ve adada yaşadıkları ile dikkatleri çeken Elif Şadoğlu güzel fiziği ile de Survivor adasının en çok dikkat çeken isimlerinden biri. Survivor'un iddialı yarışmacılarından olan Elif Şadoğlu hakkında merak ettiği konuları araştıran vatandaşlar, Elif Şadoğlu hakkına bilgi edinmek istiyor. İşte, Elif Şadoğlu hakkında merak edilen her şey...

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

1992 yılında dünyaya gelen Elif Şadoğlu, fitness eğitmenliği yapmaktadır. Katıldığı 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olan Elif Şadoğlu, geçtiğimiz yıl düzenlenen Survivor 2017'de yer almış ve yapılan halk oylamasının ardından adaya veda etmişti.

Haberin Devamı

Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliği ön plana çıkan Elif Şadoğlu, katıldığı Survivor 2017'nin tanıtımında, "Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın" sözleriyle ne kadar iddialı bir yarışmacı olduğunu vurgulamıştır.

Elif Şadoğlu son olarak, Acun Ilıcalı'nın kararı ile birlikte Survivor 2018'e dahil oldu. Başarılı yarışmacı Elif Şadoğlu, Survivor 2018'de All Star takımında yarışıyor. Elif Şadoğlu yarışmada şu ana kadar topladığı 44 puanla 13. sırada bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!