Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2 Mayıs 2020 eleme adayı olan isim!

Güncelleme Tarihi:

Survivor dokunulmazlığı kim kazandı Survivor 2 Mayıs 2020 eleme adayı olan isim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2020 00:47

Dün akşam ekrana gelen Survivor 2 Mayıs 2020 dokunulmazlık oyunu heyecan dolu anlara tanık etti. Survivor dokunulmazlık oyunu sonrasında gerçekleşen konseyde, eleme adayı kim oldu sorusuna yanıt arayan pek çok kişi internet üzerinden araştırmalarını gerçekleştirmeye başladı. Diğer taraftan konseye damgasını vuran bir diğer konu ise Nisa'nın Acun Ilıcalı'da özür dilemesi oldu. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, 2 Mayıs 2020 survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve dün akşam ekrana gelen olaylardan detaylar

Haberin Devamı

Survivor'ın yayınlanan 64. bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Şampiyonluk yarışının giderek arttığı Survivor 2020'nin 2 Mayıs tarihinde yayınlanan son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı haftanın ilk dokunulmazlığını kazanmak için parkurda ter döktü. Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım kendisini garantilerken kaybeden takım Survivor eleme adayını belirleyerek bir yarışmacıyı Survivor eleme potasına gönderdi. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Konseyde kimin adı yazıldı? Eleme potasına kim girdi? İşte, Survivor 2020 2 Mayıs dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve son bölüm özeti...

Survivor 2020'nin 64. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı haftanın ilk dokunulmazlık oyunununda mücadele vermek üzere parkura çıktı. Eleme gecesi için kritik olan Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlülerden Ersin ile Gönüllülerden Cemal Can parkura çıktı. İkilinin son oyunu sonrası Ersin'in mücadelesi dokunulmazlığı kazanan takımı belirledi. Nisa'nın Acun Ilıcalı'dan özür dilemesi ise Survivor son bölüme damga vurdu. 

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'un ekranlara gelen 64. bölümünde, Ünlüler Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için sıkı mücadele verdi. Her iki takım da dokunulmazlığı kazanıp akşama yapılacak ada konseyini rahat geçirmek isterken eleme adayı çıkarmamak için parkurda ter döktü.

Ersin'in atışlardaki başarısı ise Survivor dokunulmazlık oyununa heyecan kattı. Oynanan oyun sonunda Survivor dokunulmazlık oyununu 10-8 skorla kazanan takım ünlüler oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek için konseyde toplandı. Gönüllüler takımında yarışmacılar kimin ismini yazdı? sorusu gecenin sonunda belli oldu. Yapılan oylama sonunda Survivor 2 Mayıs eleme adayı Berkan oldu.

Berkan'ın adı konseyde çıkınca Mert "Ben dedim size, kokuyu alırım ben" yorumunda bulundu.

NİSA KONSEYDE ACUN ILICALI'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Survivor 2020'nin 64. bölüm konsey toplantısında gönüllüler takımıdan Survivor Nisa, gönüllüler takımından ve Acun Ilıcalı'dan özür diledi. Acun Ilıcalı, Survivor Nisa'nın durumunu açıkladı. Ilıcalı, "Senin yaşadığın şey anormal bir şey değil, bize asla saygısızlık yapmadın bu yüzden benden özür dilemene gerek yok. Biz seni seviyoruz ve durumunu da çok iyi anlıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA AYCAN'I SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA

İletişim ödülünden sonra aldığı mesajlarla demoralize olan Aycan için Acun Ilıcalı'dan sevindirici haber geldi.

BAKMADAN GEÇME!