Survivor Damla Can kimdir? Damla Can kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Damla Can kimdir Damla Can kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 16:58

Survivor 2018'in gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacılardan Damla Can'ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Genç yaşına rağmen gösterdiği performans ve fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Damla Can hakkında bilgi edinmek isteyen birçok vatandaş Damla Can'ın özel hayatına dair detayları öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Peki, Damla Can kimdir? Survivor Damla kaç yaşında?

Haberin Devamı

Sembol oyununun finaline kalarak dikkat çeken Damla Can'ın kim olduğu son günlerde en çok konuşulan konulardan biri oldu. Yarışmadaki performansı ve adada yaşadıkları ile adından söz ettiren Damla Can güzel fiziği ile de gönüllüler takımının en çok dikkat çeken isimlerinden biri. Survivor'un iddialı yarışmacılarından olan Damla Can hakkında merak ettiği konuları araştıran vatandaşlar, Damla Can hakkına bilgi edinmek istiyor. İşte, Survivor Damla Can hakkında merak edilen her şey...

DAMLA CAN KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Damla Can, küçük yaşlardan beri sportif faaliyetler içinde. Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışıyor. Jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgilenen Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor.

Haberin Devamı

2016 yılında da Survivor yarışması içinde yer alan ve oldukça iyi bir performans göstererek finale kadar giden Damla Can, finalde kaybetmişti. Survivor 2018'de şu ana kadar toplamda 64 puan toplayan yarışmacı, puan tablosunda Adem Kılıçcı'nın hemen arkasında 2. sırada yer alıyor.

Survivor 2018'e katılmadan hemen önce sosyal medya hesabından şunları yazmıştı: "Bu zamana kadar en ufak mücadeleden kaçmadan her şeyimle sadece kendim oldum! Ve şimdi kocaman bir ailemle yeniden sizler için savaşacağım. Şimdi sıra bizde sizin gücünüzle bu sene her şey çok daha iyi olacak sabredin..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!