Survivor Berkan Karabulut kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor 2020'ye katılan Berkan Karabulut'un hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Berkan Karabulut kimdir ve kaç yaşındadır Survivor 2020ye katılan Berkan Karabulutun hayatı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2020 19:53

Survivor'da diskalifiye olan Fatma ve Erman'ın yerine gelen isimler pazartesi akşamı açıklandı. Survivor 2020 ünlüler takımı kadrosuna katılan isimlerden birinin de Berkan Karabulut oldu. Geçtiğimiz dönemlerde de yarışmaya başvuran Berkan Karabulut, Survivor'a katılmasının ardından hayatı ve biyografisiyle izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Berkan Karabulut kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor 2020'ye katılan Berkan Karabulut'un hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Ünlüler'e katılan dört isimden biri de Berkan Karabulut oldu. Daha önce 2018 sezonunda da Survivor yedek kadroya alınan Berkay Karabulut, bu kez Survivor Ünlüler kadrosunda yer aldı. Güçlü fiziği ile adından söz ettirmesi beklenen Survivor Berkan Karabulut, Survivor 2020'de şampiyonluk için mücadele edecek. İşte, Berkan Karabulut kimdir sorusunun yanıtını merak edenler için Survivor Berkan'ın biyografisi.

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, Kişisel eğitimci ve plates hocasıdır. Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine kendisini geliştirmektedir. 2011 yılında Bilecik Üniversitesinde okumaya başlayana Berkan Karabulut 2015 yılında mezun olmuştur.

Survivor 2018’e Marcus isimli yarışmacı erken veda etmek zorunda kalınca Survivor 2018’de artık Berkan Karabulut’lu dönem başladı. Berkan Karabulut aslında Survivor 2018 seçmelerinin tamamını geçmiş ancak Survivor 2018 as kadrosuna Acun Ilıcalı tarafından alınmamıştı. Yedekte olan Gönüllüler takımın yarışmacısı Berkan Karabulut uzun dönemdir Survivor 2018’de yarışacak gibi hazırlıklarına devam etmekteydi.

Haberin Devamı

Berkan Karabulut bir çok ünlü ile spor salonunda beraber çalışma imkanı bulmuştur. Berkan Karabulut Sercan Badur ile de antrenman yapmıştır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!