Survivor Barış Murat Yağcı kaç yaşında, kimdir? Survivor Barış nereli?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Barış Murat Yağcı kaç yaşında, kimdir Survivor Barış nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2020 17:24

Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin favori isimleri arasında yer alıyor. Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında soruları merak ediliyor. Survivor’da bu hafta eleme potasında yer alan isimler arasında Barış’ta yer alıyor. İşte 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Survivor Barış Murat Yağcı ile ilgili merak edilenler…

Haberin Devamı

Survivor izleyicileri Barış Murat Yağcı’nın hayatını merak ediyorlar. Survivor Barış’ın boyu ve yaşı araştırılıyor. Kırmızı takım yarışmacıları arasında yer alan ve bu hafta kendi isteği ile eleme potasına giren başarılı yarışmacının profesyonel basketbol geçmişi bulunuyor. 1.92 cm gibi uzun bir boya sahip olan genç yarışmacı Kocamın Ailesi, Şevkat Yerimdar gibi dizilerde rol almıştır. İşte Barış Murat Yağcı’nın hayatı…

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır.

Haberin Devamı

Survivor Barış Murat Yağcı kaç yaşında, kimdir Survivor Barış nereli

1.92 cm gibi uzun bir boya sahip olan genç yarışmacı Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım attı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

BAKMADAN GEÇME!