Sultan Hint filmi nerede çekildi? Sultan filmi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Sultan Hint filmi nerede çekildi Sultan filmi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 11:17

Hint filmi Sultan televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Star Tv'de yayınlanacak olan yabancı film Sultan konusu ve oyuncuları sinemaseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Sultan Hint filmi nerede çekildi? İşte, Sultan filmi oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

Sevilen filmler televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak olan Sultan filmi oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Peki, Sultan Hint filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? İşte, yabancı film Sultan konusu ve merak edilenler...

SULTAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sultan filminin çekimleri, Hindistan'da gerçekleştirildi. Çekimler için Kuzey Hindsitan'daki Haryana Rewari şehri seçildi.

SULTAN FİLMİ KONUSU NEDİR?

Haryanalı boksör küçük köyünden çıkarak dünyayı yerinden oynatacak bir boksöre dönüşüyor. Sultan’la aynı küçük kasabada yaşayan cesur ve yine kendince hayalleri olan Aarfa'nın arasındaki aşk da zamanla körüklenmeye başlıyor.

SULTAN FİLMİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Ali Abbas Zafar'ın üstlendiği Sultan filmi oyuncuları arasında Kubbra Sait, Salman Khan, Anushka Sharma, Randeep Hooda yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!