Söz yeni sezon fragmanı izleyicilerle buluştu! Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Söz yeni sezon fragmanı izleyicilerle buluştu Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2018 20:12

Söz yeni sezon ilk bölüm fragmanı ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yavuz ve ekibine vatan savunması adına daha fazla görev düştüğünü belirten fragmanda, mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Yavuz ve timinin gösterdiği çetin mücadele, bu sezon yayınlanacak ilk bölüm itibariyle aksyion dolu dakikalara sahne olacak. Peki, Söz yeni bölümü ne zaman başlayacak? İşte, o konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Söz dizisi yeni sezonu ile merak uyandırdı. Dizinin yayınlanan ilk bölüm tanıtımında öldüğü söylenen ve ortalıktan kaybolan Yavuz, ülkeye hizmet etmek için yeniden ortaya çıkıyor. Yeni sezon fragmanında, yeni görevi için devlet kanadıyla bir araya gelen Yavuz, göreve dair bilgileri almaktadır. Kendisine yönelik Milli Güvenlik Protokolü, bayrak, tim gibi kelimelere yanıt veren Yavuz, yeni görevi hakkında bilgileri ediniyor. Peki, Söz dizisi yeni bölümü ile ne zaman ekrana gelecek? İşte, o detaylar

Söz dizisi, yapılan tanıtımlara göre Eylül ayında ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacağı tam tarih yayımlandığı an haberimize eklenecektir.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yavuz, hiç beklemediği bir anda Derman’ın karşısına çıkar 
Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür.

Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak. 

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!