Söz 29. yeni bölüm fragmanında duygusal anlar

Güncelleme Tarihi:

Söz 29. yeni bölüm fragmanında duygusal anlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 10:35

Söz son bölümü ile yine aksiyon dolu dakikaları izleyicilerle buluşturdu. Son bölümün ardından yayınlanan Söz 29. yeni bölüm fragmanında ekrana gelen sahnede duygusal anlar yaşandı. Birlikten çıkarken bir askere denk gelen ve kısa bir sohbet eden Yavuz, göz yaşları içerisinde veda etti. Peki, Söz son bölümü sonrasında 29. yeni bölüm fragmanında neler ekrana geldi? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Söz yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merakla araştırılmaya başlandı. Son bölümde Bahar'ın aşağıya düştüğü görüntüler, Yavuz'u derinden yaralamıştır. Son bölümün ardından ise Yavuz, birlikte bir askerle duygusal bir vedalaşma yaşamıştır. İşte, Söz yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olayların detayları

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Agah’ın babası olduğunu öğrenen Yavuz yaşadığı şoku atlatamadan, bu gerçeğin onu görevinden uzaklaştırılmasına sebep olduğunu öğrenir. Yavuz artık ancak şehit olduğunda üzerinden çıkaracağını düşündüğü üniformasından uzak kalmıştır.

Hava operasyonuyla büyük bir bozguna uğrayan Çolak, Yabancı Büyükelçi’nin gayretleriyle uzun menzilli füzeleri eline geçirmek üzeredir.

Haberin Devamı

Yavuz ve Bahar, Agah’la ilgili sırları ortaya çıkarmak için İstanbul’a geldiklerinde, Yabancı Büyükelçi’nin takibinden kurtulmak için hayati bir mücadeleye gireceklerdir. Tim ise Çolak’ın yarattığı tehdidi yok etmek için bir arkadaşlarını feda etmek zorunda kalacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!