Sosyal medya Yasak Elma son bölüm final sahnesini konuşuyor – Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medya Yasak Elma son bölüm final sahnesini konuşuyor – Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 09:28

Yasak Elma dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke etkisi yarattı. Kadrodan ayrılacak isimlerle gündeme gelen Yasak Elma’nın 83. Bölüm finalinde Halit’in Yıldız’la evlenmesi beklenirken; izleyiciler 3 gelinle birden karşılaştı. Halit’in Ender ile evlendiğini açıklaması son bölüm finaline damga vurdu.3 gelin-1 damat görüntüsü sosyal medyaya da damga vururken; Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Pazartesi günleri yayınlanan Yasak Elma dizisi yeni sezonuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ekran macerasında 83 haftayı geride bırakan Yasak Elma’nın 2 Kasım tarihli bölümünde sezonun en çok konuşulacak sahnelerinden biri yaşandı. Herkes Yıldız ve Halit’in nikahına hazırlanırken; finalde Şahika gelinlikle ortaya çıktı. Yalıdakiler ilk şoku atlatamadan Halit ve Ender’in evlendiği haberiyle sarsıldı.



YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ

Şahika’yla el sıkışan Halit, Şahika’nın elindeki fotoğrafları almaya çalışır. Her şeyden habersiz olan Yıldız düğün hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer taraftan Şahika da kendince hazırlık yapmaktadır. Halit ise ona oyun oynayan herkesten intikam almaya yemin etmiştir ve hiç kimsenin beklemediği bir hamleyle herkesi şoke eder.

Haberin Devamı



YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı. Önümüzdeki hafta ekrana gelecek Yasak Elma 84. Bölümüne dair ipuçları veren fragmana, Halit ve Yıldız yüzleşmesi damga vurdu. Aldatıldığını düşünen Halit’in Ender’le evlenerek Yıldız’dan intikam aldığı ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!