Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanında Aslı'dan itiraf

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanında Aslıdan itiraf
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2018 16:14

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 2 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Siyah Beyaz Aşk 24. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmanda Aslı, Ferhat'tan sakladığı sırrı itiraf ediyor. Peki aslının bu itirafı Ferhat'ın kararını etkileyecek mi? Yeni bölümde neler olacak? İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Dizi tutkunlarının bu sezonki vazgeçilmezlerinden biri olan Siyah Beyaz Aşk yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Pazartesi günleri yayınlanan Siyah Beyaz Aşk’ın 26 Mart tarihli son bölümünde bebeğini aldırmak için kliniğe giden Aslı, son anda vazgeçti ancak gerçekleri Ferhat’tan saklama kararı aldı. Finale ise Yiğit’in hamlesi damga vurdu. Kardeşini durdurmak isteyen Yiğit’in Ferhat’a doğrulttuğu silah ateş aldı. Şimdi ise gözler yeni bölüm gelişmelerinde! İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm gelişmeleri!

Ferhat, yaşadıkları olayların üstüne Aslı'yı terketmeyi kafasına koymuştur. Aslı ise Ferhat'tan hiçbir zaman ayrılmak istememektedir. Ferhat'ı kaybetme korkusunu engellemek için sakladığı büyük sırrı Ferhat'a itiraf eder.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bu arada Aslı ailesinden geriye kimsenin kalmadığını düşünürken hayatına giren yeğeni Jülide, büyük bir sırrı da beraberinde getirir. Genç, masum, mağdur görünen Jülide ile Aslı’nın hayatı değişecektir. Ferhat ise Namık’la birlikte hayatının en büyük işine adım atarken tehlikenin farkındadır. Aslı’yı ve bebeğini kaybettiğini düşünen Ferhat gözünü karartmış ölüme yürürken, Yiğit de aynı davanın peşindedir. Ferhat’ın karşısına çıkan Yiğit onu kaybetmemek için zor bir kararın eşiğine geldi.

BAKMADAN GEÇME!