Siyah Beyaz Aşk 20. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 20. bölümde neler olacak Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 23:32

Kanal D ekranlarını kasıp kavuran Siyah Beyaz Aşk'ın 20. bölüm gelişmeleri şimdiden merak konusu. Sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşandığı Siyah Beyaz Aşk'ın son bölümünde Cüneyt'in kurşunuyla vurulan Cem, yaşam mücadelesini kaybetti. Abisini kurtarmak için elinden geleni yapan Aslı, kahroldu. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki Siyah Beyaz Aşk 20. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı için araştırmalar son gelişmelerin hemen ardından başladı. Siyah Beyaz Aşk’ın 26 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Cüneyt tarafından vurulan Cem, hayatını kaybetti. Abisi Cem’i kurtarabilmek için her şeyi deneyen Aslı, perişan oldu. Son bölüm finali ise kafalarda soru işareti bıraktı! Peki Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

afından vurulan Cem, apar topar ameliyata alınır. Ameliyatı üstlenen Aslı, en zor sınavını verir. Abisi Cem’i kurtarabilmek için her şeyi denemeye hazır olan Aslı ile Ferhat, bunun sorumlularının da peşine düşmeye hazırlanırlar. Aslı küçük babam dediği Cem’i kurtarabilecek mi? Üstelik Cem’in ölmesini isteyen sadece Cüneyt değildir. Yeter, Namık’ı vurduğu gerekçesiyle tutuklanır. Yiğit, ‘’Yeter Hanım’’ dediği annesini sorgularken hiç ummadığı bir gerçekle yüz yüze kalır. Bu gerçek karşısında Yiğit ne yapacak? 

Haberin Devamı

CEM NEDEN ÖLDÜ?

 Namık Emirhan, Ailelerinin başına gelen tüm tehlikelerin sorumlusu olarak gördüğü Aslı ve Özgür’ün parktayken kaçırılmalarını sağladı.Bu haber Ferhat ile Yiğit’i iş birliğine zorlar ve iki kardeş bulabilmek için her şeyi göze aldı. Aslı, kaçırıldığı adamlar tarafından serbest bırakıldıktan sonra Özgür için istenen fidyeyi dile getirdi. Bu fidyeyi ödeyemeyecek olan Yiğit, tüm onurunu hiçe sayarak dayısı Namık Emirhan’ın evine giderek yardım istedi.

Namık Emirhan ise bu kahramanlık fırsatını kaçırmadı ve Özgür’ün tutulduğu yere parayla gitti. Özgür’ü kurtarmayı başardı ve polis ekipleri her yerde suçluları aradı. Komiser Cem, arkaya kaçtıklarını öğrendiği suçluların peşinden koşatu. Cem, gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Zira Aslı ile Özgür’ü kaçıranın Cüneyt olduğunu öğrenidi. Cüneyt, bu gerçeğin ortaya çıkmasından kortu ve Cem’in göğsüne ateş etti.

 

 

BAKMADAN GEÇME!