Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölüm fragmanında Ferhat çok şaşırtacak

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölüm fragmanında Ferhat çok şaşırtacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 18:27

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. Kanal D ekranlarının iddialı pazartesi dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın 12 Şubat tarihli yeni bölümüne dair tüyolar veren fragmana Ferhat ve Aslı'nın eğlenceli anları damga vurdu. Aslı'nın kalbini yeniden kazanmayı başaran Ferhat, yaşayamadıkları anların tadını çıkarmaya başlıyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 17. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair kısa bir özet!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yayınlanan 17. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Kanal D ekranlarının herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. İşte, Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Ferhat, onu bu kararından vazgeçirmeye çalışır. Ferhat, Aslı'ya olan aşkına engel olmayacaktır ve aşkı uğruna savaşmayı göze alır.

Aslı'nın kalbini yeniden kazanmayı başaran Ferhat, yaşayamadıkları anların tadını çıkarmaya başlar. Gülsüm ise Abidin ile evlilik hazırlıklarına başlar. Ailenin onayını almak isteyen Gülsüm ile Abidin'e en büyük destek beklemedikleri birinden gelecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferhat, Aslı’ya boşanmak istediğini söyleyemezken Aslı, Ferhat’ın kaçak dövüştüğünün farkındadır. Abidin, Gülsüm’le evlenmeye karar verir. Necdet bebeği ve Gülsüm’ü korumak için Ferhat’ı ve tüm ailesini karşısına almaya hazır olan Abidin bunu sadece onları korumak için mi yapıyor? Ferhat, namlunun ucundaki Abidin’in kardeşiyle evlenmesine izin verecek mi? Ferhat’ın sevdiklerine sırt çevirdiğini düşünen Aslı, Gülsüm ve Ferhat arasında köprü görevi görmeye çalışır; ancak, Ferhat izin vermez. Ferhat, Aslı’yı ne kadar yaraladığını fark ettiğinde çok mu geç olacak?

BAKMADAN GEÇME!