Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanı yayında - Yeni bölümde boşanacaklar mı?

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm fragmanı yayında - Yeni bölümde boşanacaklar mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 23:23

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının iddialı yeni sezon dizilerinden Siyah Beyaz Aşk'ın 5 Şubat Pazartesi tarihli 16. bölümünde Aslı ve Ferhat arasında duygusal anlar yaşanıyor. Ferhat'ın boşanma kararını öğrenen Aslı, kahroluyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Aslı ve Ferhat boşanacak mı? İşte Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm detayları!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yayınlanan 16. bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte, Siyah Beyaz Aşk dizisinin 16. bölüm fragmanında yaşananlar.

Azad ile dertleşen Ferhat, Aslı'dan boşanacağını söyler. Boşanmak istemesinin sebebinde ise Aslı'nın zarar görmemesi olduğunu açıklar. Azad, bu konuda Ferhat ile aynı görüşte değildir ve ona yol gösterici olmak ister. Aslı ve Ferhat, birlikte son yolculuklarına mı çıkacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeter, Namık’ı vurduğunu Aslı’ya itiraf eder. İkisinin arasındaki bu tehlikeli sır, İdil’in Ferhat’a gerçekleri söylemesiyle son bulur. Yeter, Ferhat’ın sorgulayan bakışları karşısında, Namık’ı neden vurduğunu açıklayabilecek mi?

Haberin Devamı

Necdet bebeğin, Gülsüm’ün olduğu ortaya çıkınca Gülsüm kendini öldürmeye kalkar. Gülsüm’ü son anda kurtaran Abidin, onu Ferhat’ın gazabından koruyabilecek mi?

Ferhat her geçen gün karanlığının, sevgisizliğinin daha çok farkına varırken Aslı, Ferhat’ı bırakmamaya kararlı. Ferhat, Aslı’yı kendisinden uzak tutamazken Aslı, Ferhat’ın onu korumak için seçtiği yolu duyunca ne yapacak?

 

BAKMADAN GEÇME!