Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı merak uyandırdı: Aslı gerçekleri itiraf ediyor

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı merak uyandırdı: Aslı gerçekleri itiraf ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 15:08

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 8 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak Siyah Beyaz Aşk 12. bölümüne dair çarpıcı detayları gözler önüne seren fragmanda Aslı, Ferhat'ın bir yalanın içinde olduğunu ve gerçeklerin bilinenden çok daha farklı olduğunu itiraf ediyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Ekran macerasına kısa bir ara veren Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü için nefesler tutuldu. En son 25 Aralık'ta izleyicileriyle buluşan iddialı Kanal D dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın son bölüm finali duygu seli yaşatmıştı. Aslı ve Ferhat'ın vedalaşma anı sosyal medyada da uzun süre konuşulmuştu. İkili arasındaki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler, fragmanla birlikte ilk tüyoları aldı. İşte yeni bölümden ilk görüntüler ve detaylar!



YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Namık Emirhan'ın hedefi haline gelen Aslı'yı büyük bir tehlike beklemektedir. İntikam almak için işbirliği yaptığı genç çocuk, Aslı'nın başına bela olacaktır. Aslı, büyük bir tehlikeyle baş başa kalır ve yardımına yetişen yine Ferhat olur.

Aslı ile Ferhat'ın ayrılığı, açılmamak üzere kapanan eski defterleri bir kez daha açar. Aslı, Ferhat'ın bir yalanın içinde olduğunu ve gerçeklerin bilinenden çok daha farklı olduğunu itiraf eder. Bu itiraf Ferhat'ı harekete geçirir ve yeni bir başlangıç olur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek?
Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak?
Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!