Sıfır Bir 4. sezon 1. bölümü yayında! Savaş ve ekibi yeni cezaevinde

Güncelleme Tarihi:

Sıfır Bir 4. sezon 1. bölümü yayında Savaş ve ekibi yeni cezaevinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 11:40

Sıfır Bir 4. sezon 1. bölümü ile yine etkileyici bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezon finalinde Seyfi ve adamlarının bulunduğu bloga giriş yapan ve onlardan intikamını alan Savaş ve ekibi, çıkardıkları bu olay üzerine Murtçular Cezaevi'ne transfer edilmiştir. Dışarıda olduğu gibi içeride de haksızlıklara boyun eğmeyen Savaş, Sıfır Bir 4. sezon 1. bölümünde yeni geldikleri cezaevinde pis kokular almaya başlamıştır. İşte, ilk bölümden sezon boyu sürecek aksiyonun ipucunu veren Sıfır Bir 4. sezon 1. bölümü ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sıfır Bir 4. sezon ile yeni bir başlangıç yaptı. Savaş'ın Seyfi konusundaki kararlılığı, onu büyük bir plana sevk etmiştir. Hemen yan bloğundaki Seyfi ve adamlarını öldürdükten sonra farklı bir cezaevine gönderilen Savaş ve adamları, gelir gelmez baş gardiyandan ciddi bir uyarı almıştır. Cezaevinde ilk karşılaştıkları problem yalnızca bu olmayacaktır. Sıfır Bir 4. sezon ilk bölümünde mazlumların bazı mahkumlar tarafından eziliyor olması, Savaş'ı ciddi manada sinirlendirmiştir. İşte, BLU TV ekranlarında başlayan Sıfır Bir 4. sezon 1. bölüm hakkında bazı bilgiler

SIFIR BİR 4. SEZON 1. BÖLÜMÜ GERİLİM DOLU BAŞLADI (SPOİLER İÇERİR)

Sıfır Bir 4. sezon 1. bölümünde Savaş ve ekibi, Seyfigille girdikleri çarpışmanın ardından hastaneden çıkmış ve farklı bir cezaevine gönderilmiştir. Anafor'un yediği kurşun dolayısıyla tekerlekli sandalyeye mahkum kaldığı ekip, sapasağlam bir şekilde yeni cezaevine gelmiştir. Seyfi'nin adamları arasında yer alan Cengo ve Burak'ın da aynı cezaevinde olduğunu duyan ekip, kendilerine ihanet eden bu gençlerin cezasını kesmeye hazırlanmaktadır. Cezaevinde baş gardiyanın gösterdiği baskı yetmezmiş gibi diğer mahkumlar tarafından da kabul görmeyen Savaş ve arkadaşları, gördükleri haksızlıklar karşısında yeni bir mücadeleye göğüs germeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

SIFIR BİR BLU TV'DEN NASIL İZLENİR?

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 12.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

Haberin Devamı

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

 

BAKMADAN GEÇME!