O Ses Türkiye'nin güçlü sesi Şeyda Erbaş Kasap kimdir? Şeyda Erbaş Kasap kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyenin güçlü sesi Şeyda Erbaş Kasap kimdir Şeyda Erbaş Kasap kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 20:36

O Ses Türkiye 2017 yarışmasının güçlü isimlerinde olan Şeyda Erbaş Kasap, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. O Ses Türkiye final etapları hızla devam ederken Şeyda Erbaş Kasap'ın özel hayatı ve yarışmadaki performansı merak konusu oldu. Şeyda Erbaş, O Ses Türkiye’de ilk kez Je T'aime şarkısını seslendirmişti. Tüm jüri üyeleri Şeyda Erbaş Kasap'ın sesine dönmüştü. Şeyda Erbaş Kasap, Hadise'yi seçerek yoluna bu şekilde devam etti. Peki, Şeyda Erbaş Kasap kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Şeyda Erbaş, O Ses Türkiye’de ilk kez Je T'aime şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Şeyda Erbaş Kasap'ın sesine döndü. Başarılı yarışmacı, Gökhan&Hakan'ı takımına katılmaya karar verdi. Düellolarda elendi ancak Hadise onu tekrar takımına aldı. Peki, Şeyda Erbaş Kasap kimdir?

Evli ve anne olan Şeyda Erbaş Kasap, 35 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan bölümü mezunudur. Solist olarak sahne alan Reklam oyunculuğu ve TV sunuculuğu deneyimi de bulunmaktadır. Daha önce Acun Ilıcalı'nın Söyle Söyleyebilirsen projesinde solist olarak yer almıştır. Konservatuvar yıllarından Hakan Özoğuz'un arkadaşı olan ve profesyonel olarak şarkı söyleyen Şeyda Erbaş Kasap, başından beri O Ses Türkiye'nin en iddiaları yarışmacılarından biri olarak gösteriliyor. 

BAKMADAN GEÇME!