Seviyor Sevmiyor son bölümün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor son bölümün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 23:24

Seviyor Sevmiyor bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından severek izlediği heyecanlı dizisi Seviyor Sevmiyor'da bu akşam oldukça hareketli saatler yaşandı. İzleyiciler son bölümde hayret verici dakikalar şahit oldular. Son bölümde Deniz'in beklenmedik itirafı, Yiğit'in bütün intikam planını suya düşürdü. Ancak bu durum Yiğit'in öfkesini dindirmeye yetmedi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Seviyor Sevmiyor 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Romantik komedi türündeki pazar dizisi Seviyor Sevmiyor bu hafta 22. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. En son Deniz'in itiraf sahnesiyle büyük bir şaşkınlık yaratan dizide yine sürpriz gelişmeler yaşandı. Son bölümde izleyiciler ekranlardan gözlerini alamadı. Deniz'in yaptığı büyük itiraf sonrasında Yiğit'in kurduğu bütün intikam planı suya düştü. Fakat bu durum Yiğit'in öfkesini bir an olsun dindirmedi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yapmaya başladılar. Peki, Seviyor Sevmiyor 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seviyor Sevmiyor 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Deniz'in son anda yaptığı büyük itiraf, Yiğit'in bütün intikam planını suya düşürür. Ancak bu durum Yiğit'in öfkesini dindirmediği gibi onu yeni arayışlara yönlendirir. Deniz'e yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. İçi soğumadan bu hesap onun için kapanmayacaktır, bu yüzden Deniz'in işten atılmasını önerir. Deniz ise Yiğit ne yaparsa yapsın pes etmemeye kararlıdır. Ne olursa olsun yaşattıklarını unutturacak, çocukluk aşkının kalbini yeniden kazanacaktır. Diğer yandan Yiğit, Teoman'la ilgili bomba gibi bir haber alır. Bu haber Yiğit'in hayatını da çok yakından ilgilendirmektedir.

Haberin Devamı

Genel hikaye

Deniz (Zeynep Çamcı) küçükken son derece varlıklı bir ailenin kızıydı. Güzelliği ve popülerliğiyle okulun göz bebeğiydi. Yiğit (Gökhan Alkan) de okuldaki herkesin alay ettiği gözlüklü, kısa boylu ve şişman çocuktu. Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)'in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir. Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika'ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler. Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)'in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz (Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur. Yiğit (Gökhan Alkan) ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

BAKMADAN GEÇME!