Sevmek Zamanı final bölümü izleme ekranı! Sevmek Zamanı 5. son bölüme Firuze ve Kağan'ın yeni hayatı damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Sevmek Zamanı final bölümü izleme ekranı Sevmek Zamanı 5. son bölüme Firuze ve Kağanın yeni hayatı damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2022 03:06

Sevmek Zamanı 5. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Pazartesi akşamları seyirci karşısına çıkan Sevmek Zamanı 18 Temmuz tarihinde final yaparak sevenlerine veda etti. Başrollerini İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel gibi oyuncuların paylaştığı Sevmek Zamanı dizisinin final bölümünde Firuze’yi dört bir yandan kuşatan Leyla'nın Feryat’ı en hassas noktasından vurması dikkat çekti. Yeni bir sayfa açan Kağan'ın Firüze ile yeni bir hayata başlaması ise finale damga vurdu. İşte, Sevmek Zamanı final bölümü full HD izleme ekranı.

Haberin Devamı

Sevmek Zamanı final bölümü tek parça yayınlandı. ATV ekranlarında seyirci ile buluşan Sevmek Zamanı dizisinin 5. bölümünde Taner'in Zeynep’in yıllar önce işlediği suç üzerinden Kağan’ı Leyla’ya dönmesi için tehdit etmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Firuze ve Kağan birlikte geçirdikleri hesaplaşma ve aşk dolu saatlerden sonra birbirine söz verirken; ikilinin yeni bir sayfa açması final bölümüne damga vurdu. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

SEVMEK ZAMANI FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

SEVMEK ZAMANI 5. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Firuze ve Kağan birlikte geçirdikleri hesaplaşma ve aşk dolu saatlerden sonra birbirine söz verir. Kağan tertemiz bir sayfa açtıktan sonra çıkacaktır Firuze’nin karşısına, Firuze de o dönene dek bekleyecektir.

Haberin Devamı

Onların birbirlerinden kopamayacağını anlayan Mehmet’in ne yapacağı ise merak konusudur. Firuze’yi dört bir yandan kuşatan Leyla, oklarını bu kez Feryat’a yöneltir. Onu en hassas noktasından vuracaktır: Mesleğinden... Ortaya öyle bir iftira atar ki bu herkes için yıkıcı olur. Leyla’nın hezeyanlarına kulak tıkayamayan Taner de son hamlesini yapar. Zeynep’in yıllar önce işlediği suç üzerinden Kağan’ı Leyla’ya dönmesi için tehdit eder. Kağan ya Firuze’den vazgeçecek ya da annesinin ömrünü hapiste geçirmesine seyirci kalacaktır.

Peki Kağan bu girdaptan çıkabilecek midir? Firuze’ye verdiği sözleri tutabilecek midir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!