Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları ve isimleri

Güncelleme Tarihi:

Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları ve isimleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 17:20

Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Sevmek Zamanı pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın üstlenirken genel hikayede Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın, senaryoda Nalan Merter Savaş, müziklerde ise Cem Öget imzası bulunuyor. Peki, Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Haberin Devamı

Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili araştırmalar başladı. Yeni dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanacak. Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları arasında İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş gibi isimler bulunuyor.

SEVMEK ZAMANI DİZİSİ KONUSU

Tesadüfi bir tanışmayla başlayan Firuze (Deniz Işın) ve Kağan'ın (İlhan Şen) aşk hikayesi; ortaya çıkan gerçeklere ve engellere direnecek.

Firuze, çağdaş bir Külkedisi'dir. Hem okuyan hem çalışan, akıllı ve azimli bir genç kadındır. Zor bir çocukluğun ardından kardeşleri ve onları evlat edinmiş Muhsin Baba ile sakin bir yaşam sürmektedir. Ta ki Kağan'la tanışana kadar. Bir kumaş mendile işli adının baş harfi gibi gelen naif bir aşk hikayesi, onunla birlikte bütün sevdiklerini içine alan bir kasırgaya dönüşür. Onu seven ve kollayan ailesinin erkekleriyle çevrili ve korunaklı dünyasından, Kağan'ın karanlık evrenine doğru sürüklenmeye başlar.

Haberin Devamı

SEVMEK ZAMANI DİZİSİ OYUNCULARI

Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları arasında İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün yer alıyor.

Firuze – Deniz Işın

Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları ve isimleri

Kağan – İlhan Şen

Feryat – Toprak Can Adıgüzel

Leyla – Serenay Aktaş

Zeynep – Nimet İyigün

Taner – Çağdaş Onur Öztürk

BAKMADAN GEÇME!