Sevmek Zamanı bugün var mı? Sevmek Zamanı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Sevmek Zamanı bugün var mı Sevmek Zamanı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 17:55

Sevmek Zamanı dizisinin ne zaman yayınlandığı merak ediliyor. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban ve Ömer Aydın'ın yaptığı dizi Tesadüfi bir tanışmayla başlayan Firuze ve Kağan'ın aşk hikayesini anlatıyor. Peki Sevmek Zamanı bugün var mı? Sevmek Zamanı yeni bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte konuyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Sevmek Zamanı geçtiğimiz haftalarda ilk bölümü ile izleyiciyle buluştu. ATV'de yayınlanan dizinin yeni bölümün ne zaman ekranlara gelecekği merak ediliyor. Dizinin yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın üstlenirken genel hikayede Yıldız Hülya Bilban-Ömer Aydın, senaryoda Nalan Merter Savaş, müziklerde ise Cem Öget imzası bulunuyor. Peki Sevmek Zamanı ne zaman?

SEVMEK ZAMANI BUGÜN VAR MI?

Senaryosunu Nalan Merter Savaş'ın yazdığı Sevmek Zamanı dizisi Pazartesi günleri ekrana geliyor.

SEVMEK ZAMANI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sevmek Zamanı dizisi her hafta Pazartesi akşamı saat 20:00'de yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor.

SEVMEK ZAMANI DİZİSİ KONUSU

Tesadüfi bir tanışmayla başlayan Firuze (Deniz Işın) ve Kağan'ın (İlhan Şen) aşk hikayesi; ortaya çıkan gerçeklere ve engellere direnecek.

Haberin Devamı

Firuze, çağdaş bir Külkedisi'dir. Hem okuyan hem çalışan, akıllı ve azimli bir genç kadındır. Zor bir çocukluğun ardından kardeşleri ve onları evlat edinmiş Muhsin Baba ile sakin bir yaşam sürmektedir. Ta ki Kağan'la tanışana kadar. Bir kumaş mendile işli adının baş harfi gibi gelen naif bir aşk hikayesi, onunla birlikte bütün sevdiklerini içine alan bir kasırgaya dönüşür. Onu seven ve kollayan ailesinin erkekleriyle çevrili ve korunaklı dünyasından, Kağan'ın karanlık evrenine doğru sürüklenmeye başlar.

SEVMEK ZAMANI DİZİSİ OYUNCULARI

Sevmek Zamanı dizisi oyuncuları arasında İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!