Sevmek Zamanı 1. bölüme Kağan'ın büyük sırrı damga vurdu! İşte Sevmek Zamanı ilk bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Sevmek Zamanı 1. bölüme Kağanın büyük sırrı damga vurdu İşte Sevmek Zamanı ilk bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 03:13

Sevmek Zamanı ilk bölüm izleme ekranı, 1. bölümün ardından internetten yayınlandı. Başrollerini İlhan Şen, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel, Serenay Aktaş gibi oyuncuların paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi 20 Haziran tarihinde yayın hayatına başladı. Pazartesi akşamları yaz ekranlarında yayınlanacak olan Sevmek Zamanı'nın 1. bölümünde üniversite öğrencisi Firuze'nin Kağan'la tanışıp aşık olması dikkat çekti. Dizinin final anında ise Kağan'ın büyük sırrı ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, Sevmek Zamanı 1. bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Sevmek Zamanı 1. bölüm tek parça ekranlara geldi. ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sevmek Zamanı dizisinin ilk bölümünde Firuze ve Kağan'ın tanışıp aşık olması çarpıcı gelişmelerden oldu. Firuze kendini dolu dizgin bir aşk hikayesinin kahramanı olarak bulurken, ailesinin geçmişi de merak uyandırdı. Dizinin final anında Kağan'ın evli olduğunun ortaya çıkması haftaya dizide heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini verdi. Sevmek Zamanı ilk bölümü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

SEVMEK ZAMANI 1. BÖLÜM İZLEME EKRANI

SEVMEK ZAMANI İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azimli ve başarılı üniversite öğrencisi Firuze'nin hayatı, vapurda gizemli bir adamla tanışınca birdenbire değişir. Firuze kendini dolu dizgin bir aşk hikayesinin kahramanı olarak bulurken, ailesinin geçmişi yıllar sonra yeniden karşısına dikilir. Yaşadığı saf ve tutkulu aşk, onu üzen gerçeklerden kaçabildiği tek sığınağı olmuşken, Firuze aşık olduğu adamın büyük sırrından habersizdir. Bu sır gün ışığına çıktığında artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacak, Firuze’nin sınavı asıl bundan sonra başlayacaktır.

Haberin Devamı

SEVMEK ZAMANI 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!