Seviyor Sevmiyor 25. bölüm fragmanı şok etti: Yiğit ölüyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor 25. bölüm fragmanı şok etti: Yiğit ölüyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 19:13

Seviyor Sevmiyor'un bugün tarihli yeni bölüm fragmanı ekran başındakilerin kafasında soru işareti yarattı. Fragmandaki görüntüler, dizinin ana karakterlerinden biri olan Yiğit'in ölümcül bir hastalığa yakalandığını düşündürdü. Peki, Seviyor Sevmiyor yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, Seviyor Sevmiyor 25. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor yayınlanan 25. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça duygusal ve dramatik dakikalar yaşatacak. Ekranların başladığı günden itibaren izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde ilginç dakikalar yer alacak. Yeni bölümde bütün dikkati Tuna'nın üstünde olan Deniz, Yiğit'le ilgili büyük bombayı öğrenmek üzeredir. İşte, Seviyor Sevmiyor 25. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Yiğit doktora gittiğini başta Deniz olmak üzere herkesten saklamaktadır. Yiğit'in halinden bihaber Deniz ise Tuna'nın iyileşmesine yardımcı olmaya çalışmaktadır. Nihayet tahlil sonuçlarını alan Yiğit acı gerçeği öğrenir. Bütün dikkati Tuna'nın üstünde olan Deniz, Yiğit'le ilgili büyük bombayı öğrenmek üzeredir. İrem fırsattan istifade ederek yine ortalığı karıştırmanın derdindedir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Aralarındaki güven problemini çözen Yiğit ve Deniz'in önünde birlikte olmak için hiçbir engel kalmamıştır. Kavuştukları an Tuna'nın kaza haberini alan ikili hastaneye giderler. Tuna'nın kendisine ihtiyacı olduğunu gören Deniz, Tuna'nın yanında kalır. Tuna'nın kendi yüzünden hastalandığını öğrenince de onu üzmemek için Yiğit'le beraber olduğunu ona söyleyemez. Yiğit ve Deniz'in birlikte olduğunu duyan İrem'se, ikisinin arasını açmak için yeni bir plan yapar. Deniz bir kez daha Tuna'yla Yiğit arasında kalacaktır. 

BAKMADAN GEÇME!