Seviyor Sevmiyor 24. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor 24. bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 16:45

Seviyor Sevmiyor yeni bölümü beklenirken dizinin yayın akışında yapılan değişiklik merak uyandırdı. Yıllar sonra bir araya gelen çocukluk arkadaşları Deniz ve Yiğit'in kimi zaman duygusal kimi zamansa eğlenceli öyküsünü anlatan Seviyor Sevmiyor 24. bölümü yayın akışında çıkartıldı. Peki, sevilen dizi bu hafta yayınlanmayacak mı? Seviyor Sevmiyor yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen heyecanlı dizisi Seviyor Sevmiyor yayınlanan son bölümüyle nefes kesmişti. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin bu hafta 24. bölümüyle izleyici karşısına çıkması bekleniyordu. Ancak dizinin yayın akışından çıkartılması kafalarda soru işareti bıraktı. Eğlenceli dizinin yeni fragmanını beklerken bu hafta yayın yapılmayacağını öğrenen izleyiciler; Seviyor Sevmiyor yeni bölümü neden yok, bu hafta yayınlanmayacak mı? gibi sorulara yanıt bulmaya çalıştılar. Ancak kanaldan Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümüyle ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Sevilen dizinin önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Dinmeyen aşk acısı

Deniz ve Yiğit yaşananlar sonrası birbirlerine kesinlikle güvenmemektedir. Özellikle Yiğit, Deniz'e bir daha güvenebileceğini düşünmemektedir. Bu bir iddialaşmaya ardından bir oyuna dönüşür. İki taraf da birbirinden yapması zor, meşakkatli isteklerde bulunur. Talepleri gerçekleştirmeye çalışırken iki taraf da bazen komik, bazen dramatik anlar yaşarlar. Ama bu oyunun sonu hiç de bekledikleri gibi bitmeyecektir. Yiğit'in kız kardeşi Simya hayatımıza çok da sessiz sedasız girmeyecektir. Geçmişinden gelen karanlık bir adam Simya'yı zengin abisi Yiğit'ten para koparması için zorlayacaktır. İrem'in Yiğit takıntısı bundan sonra hayatını nasıl etkileyecektir? Tuna aşk acısını geride bıraktığını düşünmektedir ancak aslında hiç iyi değildir. Deniz'i o bıraksa bile hayali peşinden gelmektedir. Tuna bu acıklı durumla nasıl baş edecektir? Ya da baş edebilecek midir?

Haberin Devamı

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!