Seviyor Sevmiyor yeni bölüm öncesi 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor yeni bölüm öncesi 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 14:42

Seviyor Sevmiyor yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecanlı bir bölüm izletmişti. Ekranların ilgiyle takip edilen ve sevilen aşk dolu dizisi Seviyor Sevmiyor'un son bölümünde oldukça dikkat çekici dakikalar yaşanmıştı. Son bölümde Deniz ve Yiğit yaşananlar sonrası birbirlerine kesinlikle güvenmemektedir. Özellikle Yiğit, Deniz'e bir daha güvenebileceğini düşünmemektedir. İzleyiciler son bölümün ardından 24. bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Seviyor Sevmiyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor 25 Aralık Pazar günü ekrana gelen bölümüyle yine oldukça keyifli sahneleri ekrana taşıdı. Hafta sonlarını renklendiren Seviyor Sevmiyor’un ekrana gelen son bölümünde Yiğit ve Deniz, her şeyin başladığı güne gitti. Tam herkes ikilinin aralarının düzeldiğine inanırken final sahnesi şaşırttı. Peki, Seviyor Sevmiyor 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve son bölümde yaşananların detayları!

Kocamın Ailesi dizisiyle dikkat çeken Gökhan Alkan ve Beni Böyle Sev ile geniş bir hayran kitlesi olan Zeynep Çamcı’nın başrollerini paylaştığı Seviyor Sevmiyor en son 23. bölümüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Son bölümde Yiğit’in yeni haberdar olduğu kız kardeşi Simya’nın geçmişine dair ilginç detaylar ekrana yansıdı. Birbirilerine yeniden güvenmeye çalışan Deniz ve Yiğit, yeniden çocukluk günlerine dönerek eğlenceli anlar yaşadı. Ancak finalde hiç kimsenin beklemediği şeyler yaşandı. Final sahnesiyle ekrana kilitleyen Seviyor Sevmiyor’un yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Peki, beklenen fragman geldi mi? 

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor yeni fragmanı yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

Birbirlerinin yaptıklarını, hissettirdiklerini artık net bir şekilde ifade eden Deniz ve Yiğit, artık birbirlerine kesinlikle güvenmiyordu. Özellikle Yiğit, Deniz'e bir daha güvenebileceğini düşünmüyordu, öyle ki bunu hissettirebilmek için her anı değerlendirdi. Ancak Deniz’in hemen pes etmeye niyeti yoktu. Bu iş artık inatlaşmaya dönmüştü ve her iki taraf da birbirlerine güvenini ispat ettirmek için zor isteklerde bulunuyordu. Öte yandan Yiğit'in kız kardeşi Simya bir yandan yeni ev arkadaşına, ortamına alışmaya çalışırken bir yandan da başındaki belayla uğraşmaktaydı. Abisinin baskılarına maruz kalan Simya, hiç istemediği bir şeyi yapmak zorunda kaldı. Simya’nın yaptığı şey ilişkilerini toparlamaya çalışan Yiğit ve Deniz arasındaki güven sorununu bir kez daha gündeme getirdi. 

BAKMADAN GEÇME!