Seviyor Sevmiyor'a yeni bir isim katılıyor! İşte 18. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyora yeni bir isim katılıyor İşte 18. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 11:24

Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümüne çok kısa bir süre kala gelen haber heyecanlandırdı. Pazar günlerinin renkli dizisi Seviyor Sevmiyor'un kadrosunda sürpriz bir isim dahil oluyor. En son Aşk Yeniden dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Sevil Uyar, kadroya dahil oluyor. İşte, Seviyor Sevmiyor 18. bölüm fragmanı ve dizinin yeni gelişmelerine dair ipuçları!

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor yeni bölüm öncesi yayınlanan 18. bölüm fragmanında şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Atv ekranlarının ilgiyle takip edilen eğlenceli dizisi Seviyor Sevmiyor yeni bölümüyle pazar akşamı ekranlara gelecek. Soluksuz izlenen dizinin yeni bölümünde Deniz'in tavırları damga vuracak. Çocukluk aşkı ve Tuna arasında gelgitler yaşayan Deniz, aklını mı dinlemeye karar veriyor? Tuna ve Deniz arasındaki gelişmelerden haberi olmayan Yiğit’in yeni hamlesi ne olacak? Tüm merak edilenlerin bu Pazar ekrana gelecek olan Seviyor Sevmiyor 18. bölümünde yanıt bulması bekleniyor. İşte Seviyor Sevmiyor yeni bölüm fragmanı ve son yaşananlar!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İrem’in Yiğit’e kendisini İrem olarak tanıtmasıyla herkes büyük bir şok yaşarken daha önce bir mektup yazarak her şeyi açıklayan Elif, son anda yetişip bir yalanla Yiğit’i ikna etti. Ancak Yiğit’in yaşananlara hemen ikna olmaya niyeti yoktu. Öte yandan İrem, kaza ve öncesinde yaşananları hatırlamaya başladı. Deniz ve Tuna’nın aşk oyunu ise Tuna’nın kendisini oyuna kaptırmasıyla bozuldu. Daha fazla acı çekmek istemeyen genç adam Deniz’den ayrılık kararı aldı ancak Seviyor Sevmiyor son bölüm finalinde herkesi şaşırtan bir sahne yaşandı.  

Haberin Devamı

KADROYA YENİ İSİM

Çocukluk aşkı olan Deniz ve Yiğit’in yıllar sonra yeniden yakınlaşmasının ve diğer karakterlerin dahil olmasıyla karmaşıklaşan aşk oyunlarını anlatan diziye sürpriz bir isim dahil oluyor. Son olarak Aşk Yeniden dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Sevil Uyar, artık Seviyor Sevmiyor ile ekranlarda olacak. Güzel yıldız, yeni rolünde saplantılı bir karakter olan Ayça'yı canlandıracak.

 

BAKMADAN GEÇME!