Seversin yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Seversin yeni bölüm hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2022 11:37

Seversin, keyifli hikayesiyle izleyicinin beğenisini kazandı. Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli'nin yaptığı dizinin 8. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Seversin yeni bölüm ne zaman, hangi gün, saat kaçta yayınlanıyor? Seversin yeni bölüm fragmanı yayında

Haberin Devamı

Yeni dizi Seversin eğlenceli hikayesi ve oyuncularıyla dikkat çekiyor. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, İlkin Tüfekçi ve Hazal Benli gibi isimler yer alıyor.

SEVERSİN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

İzleyicinin beğenisini toplayan Seversin dizisi yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak.

SEVERSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya'nın son anda yaptığı sürpriz manevrayla Tolga'nın planı mahvolmuştur. Aşk oyunu evliliğe kadar sürecek gibi gözükmektedir. Bir an önce bu durumdan kurtulmak isteyen Tolga, Asya'ya karşı yeni bir plan tasarlayarak uygulamaya başlar.

SEVERSİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Seversin dizisi 8. bölüm fragmanı yayında! Asya'nın başı belaya girince Tolga duruma el koyuyor.

Haberin Devamı

SEVERSİN KONUSU

Asya, oyuncu olmak isteyen ablası Nazlı ile ünlü aktör Tolga Tuna'nın dizi çekimini izlemeye gider. Tolga Tuna kendisiyle selfie çektirmek isteyen Nazlı'ya biraz kaba davranınca Asya Tolga'ya haddini bildirir. Tolga dizisinin yayından kaldırılmasıyla maddi olarak uçuruma yuvarlanmanın eşiğindeyken menajeri Nesrin sayesinde ünlü yapımcı Bahri'nin yeni dizisinde rol alma şansı bulur. Ancak başrol için hiçbir kadın oyuncu Tolga ile çalışmak istememektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!