Seversin final bölümü izleme ekranı! Seversin 20. son bölümde Tolga ve Asya'nın yeni projesi ekranlara damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Seversin final bölümü izleme ekranı Seversin 20. son bölümde Tolga ve Asyanın yeni projesi ekranlara damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2022 02:46

Seversin 20. bölüm izleme ekranı, final bölümünün ardından yayınlandı. Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin 10 Ekim Pazartesi akşamı final yaparak sevenlerine veda etti. 20'nci bölümü ile ekran serüvenini sonlandıran Seversin'de Asya'nın, Tolga'yı kaçırması ve Asya'nın ilişkilerini teste tabi tutması ikili arasında yeni bir yol ayrımına neden olurken; Tolga'nın projesiyle aşıkların yeniden bir araya gelmesi ekranlara damga vurdu. İşte, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Seversin 20. son bölüm izleme ekranı ve final bölümünün özeti.

Haberin Devamı

Seversin final bölümü tek parça yayınlandı. Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşan Seversin'in son bölümünde Nesrin ve Kadir, birbirlerine olan aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar verirken Tolga babasının yapım şirketinin başına geçti ve gelen ilk senaryonun adı da "Seversin" oldu. Asya'ya bu rol teklif edilirken, iki ismin yeniden ilişkilerine şans vermesi final anının çarpıcı gelişmesi oldu.

SEVERSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya'nın, Tolga'yı kaçırması en başta Tolga'nın hoşuna gitse de Asya'nın ilişkilerini teste tabi tutması ve bunu doğanın şartlarıyla yapmak istemesi Tolga'nın keyfini kaçırır. Evet o her şeyden vazgeçerim demiştir ama bunun konfor alanı dışında olacağını düşünmemiştir.

Haberin Devamı

Issızın ortasında ikili bir yandan yaşam mücadelesi verirken diğer yandan da birbirlerine hiç olmadığı kadar yaklaşırlar. Fakat Tolga'nın evine dönmek ve bu ilişki testine kendi şartlarında devam etmek isteğiyle giriştiği hamle ayağına dolanır. İkiliyi birbirinden uzaklaştıran bu hamle sonrası ikisi de kendi yoluna gitmeye karar verir. Ve sonsuza dek mutlu yaşarlar...

SEVERSİN OYUNCULARI KİMLER?

Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!