Seversin 16. son bölümde Tolga şoke eden aşk tuzağını öğrendi! İşte Seversin son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Seversin 16. son bölümde Tolga şoke eden aşk tuzağını öğrendi İşte Seversin son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2022 02:20

Seversin 16. son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün rol aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi Seversin'in 14 Eylül tarihli son bölümünde Asya, Tolga’nın haberi olmadan sözleşmeyi feshetmek için çabalarken Tolga’nın en mutlu anında bu sözleşme haberinin magazine düşmesi dikkat çekti. Tolga Kudret’in kendisini kandırdığını düşünürken babasının tuzağı ekranlara damga vurdu. İşte, Seversin son bölüm full HD izleme ekranı ve 16. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Seversin son bölüm tek parça ekranlara geldi. Eğlenceli hikayesi ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Seversin'in çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan son bölümünde Tolga'nın dijital dizi işinin Asya'nın babası ile yaptığı sözleşme sonucu öğrenmesi ekranlara damga vurdu. Son bölümün hemen ardından yayınlanan Seversin'in 17. yeni bölüm fragmanında Tolga'nın yeni dizi projesindeki partneri merak uyandırdı.

SEVERSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seversin 14 Eylül Çarşamba günü yayınlanan 16. Bölümde Asya, Tolga'yı öfkelendiren bir harekette bulunuyor!

Asya’nın attığı imza Tolga’nın bütün hayatını etkileyecektir. Asya, Tolga’nın haberi olmadan sözleşmeyi feshetmek için çabalarken Tolga’nın en mutlu anında bu sözleşme haberi magazine düşer. Olay Tolga ve Asya’nın hayatını kökünden sarsacak kadar büyüktür. Asya, bir yandan Tolga etkilenmesin diye bu sözleşmeyi ne için yaptığını gizlerken diğer yandan Kudret’in kendisini kandırdığını düşünmekte ve peşine düşüp hesap sormak istemektedir. Gerçekten Suzan’ın anlattığı gibi Kudret oğlunun kötülüğünü mü istiyordur?

Haberin Devamı

Asya’nın hem Kudret’ten hem de Suzan’dan dinlediği geçmiş hikayesi birbirinden farklıdır. Asya, Tolga’nın bugüne kadar annesinden dinlediği geçmişi bir defa olsun Kudret’ten dinlemesini sağlamak ister. Çünkü ona göre ortada büyük bir yalan vardır. Fakat o Tolga ve Kudret’i nasıl yan yana getirebileceğini henüz bulamamışken Tolga öğrendiği gerçekle belki de hayatının en büyük dibe vuruşunu yaşar. Asya bilmeden arı kovanına çomak sokmuştur ve Tolga’nın mutluluğu için yaptığı bu hamlesi sonunda kendisini de olumsuz etkileyecektir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Tolga, Asya'yı yıkacak bir hamle yapıyor! Seversin yeni gününde yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Babasıyla ilgili gerçekleri Asya'nın ağzından duyan Tolga bir yıkım yaşar. Tüm hayatının yalanlarla kaplı olmasını kaldıramaz. Asya ise Tolga'ya gerçekleri anlatmaya kararlıdır. Ancak Tolga beklenmedik bir hamlede bulunur. Tolga'nın yeni dizi projesindeki partneri açıklanır. Asya ise şaşkınlık içindedir. Tolga'nın yeni partneri kim oldu?

Haberin Devamı

Seversin yeni gününde yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!