Seni Kalbime Sakladım oyuncuları kimler? İşte Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncu kadrosu ve isimleri

Güncelleme Tarihi:

Seni Kalbime Sakladım oyuncuları kimler İşte Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncu kadrosu ve isimleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 22:23

Seni Kalbime Sakladım oyuncuları dizinini yayınlanan ilk bölümüyle dikkat çekti. TRT1 ekranlarında yayınlanan Seni Kendime Sakladım dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Seni Kendime Sakladım dizisi TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Peki, Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte, Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncu kadrosu ve isimleri hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Seni Kendime Sakladım dizisi oyuncuları ve konusu, dizinin ilk bölümünün gündeme gelmesinin ardından merak ediliyor. Yeni dizi Seni Kendime Sakladım’ın oyuncuları arasında yer alan Sevda Erginci Zeynep karakterine, Ekin Mert Daymaz ise Civanmert karakterine hayat veriyor.

SENİ KENDİME SAKLADIM DİZİSİ OYUNCULARI

Seni Kendime Sakladım dizisi oyuncuları arasında Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz, Osman Alkaş, Gülseren Gültunca, Gökçe Akyıldız, Elçin Afacan, Mehtap Bayri gibi isimler yer alıyor.

Zeynep- Sevda Erginci

Civanmert – Ekin Mert Daymaz

Yusuf Abdullah – Osman Alkaş

Adalet – Gülseren Gürtunca

Deren – Gökçe Akyıldız

Reyhan- Elçin Afacan

Türkan – Mehtap Bayri

Seni Kalbime Sakladım oyuncuları kimler İşte Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncu kadrosu ve isimleri

Haberin Devamı

SENİ KENDİME SAKLADIM DİZİSİ KONUSU

Seni Kalbime Sakladım’da aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyor.

BAKMADAN GEÇME!