Özcan Deniz yeni dizisi ile geliyor! Seni Çok Bekledim oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Güncelleme Tarihi:

Özcan Deniz yeni dizisi ile geliyor Seni Çok Bekledim oyuncuları kimdir, konusu nedir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2021 13:13

Seni Çok Bekledim dizisi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un üstlendiği dizi cuma akşamları ekrana gelecek. Seni Çok Bekledim oyuncuları arasında Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin gibi isimler bulunuyor.

Haberin Devamı

Seni Çok Bekledim dizisi oyuncuları ve konusu araştırılan konular arasında yerini aldı. En son İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Özcan Deniz yeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Seni Çok Benim’de Özcan Deniz Kadir karakterine, İrem Helvacıoğlu ise Ayliz karakterine hayat verecek.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ OYUNCULARI

Seni Çok Bekledim dizisi oyuncuları arasında Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi isimler bulunuyor.

Kadir – Özcan Deniz

Ayliz- İrem Helvacıoğlu

Erol – İlhan Şen

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU

Haberin Devamı

13 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz’i görünceye kadar... O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz’in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir’i her seferinde Ayliz’e daha da yakınlaştırsa da Ayliz’i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir. İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz’in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!