Senden Önce son bölüm (2. bölüm) izleme ekranı | Senden Önce 2. bölüme damga vuran sahne! Sahra'dan Merve'ye büyük savaş... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Senden Önce son bölüm (2. bölüm) izleme ekranı | Senden Önce 2. bölüme damga vuran sahne Sahradan Merveye büyük savaş... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2024 02:41

Senden Önce 2. bölüm izleme ekranı Kanal D üzerinden erişime açıldı. Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'yı buluşturan D Media imzalı Senden Önce 20 Şubat Salı günü izleyici karşısına çıktı. İki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatan dizinin son bölümünde Ömer, Hakan'ın Sahra'yı tanıdığını ve Merve'yi aldattığını öğrendi. Final sahnesinde Sahra, Kaan ve ailesiyle yemek için sözleşti. Adı geçen emlakçının Sahra olduğunu gören Merve, kendisine açılan savaşın farkına vardı. Tüm bunların ardından Senden Önce son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Peki, Senden Önce 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Senden Önce son bölüm ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Senden Önce son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı yayınlandı. Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan Senden Önce 20 Şubat tarihinde ikinci bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dizinin son bölümünde, Yıllar önce eşini kaybeden ve kalbini aşka kapatan Kaan, Sahra'dan etkilenirken, abisindeki değişimi fark eden ve bu durumdan rahatsız olan Hakan, durumu Merve ile de paylaştı. Emlakçının Sahra olduğunu gören Hakan, büyük şok yaşarken büyük ihanet ortaya çıkacak mı? sorusu akıllara geldi. İşte, Senden Önce 2. son bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

SENDEN ÖNCE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve ve Sahra, yıllarca erkekleri dolandırarak iş birliği yapmıştır. Ancak Merve’nin, Hakan’a aşık olmasıyla birlikte işler tersine dönmüştür. Planları Ankara’daki otelde Sahra’nın Hakan’ı baştan çıkarması, sonrasında da Merve ve Hakan’ın boşanmasıdır. Merve plana sadık kalamamış, kocasını kaybetmemek için otele gelip, oyunu bozmuştur. Sahra’yı karşısına almasıyla birlikte de büyük bir savaşın fitilini ateşlemiş olur. Merve, en büyük korkusu olan, her şeyden çok sevdiği Hakan'ı kaybetme tehlikesiyle yüzleşmek zorunda kalır.

Haberin Devamı

Hakan, Sahra ile geçirdiği gecenin izlerinden kurtulmaya çalışırken, Merve geçmişinin karanlık gölgelerinden sıyrılmaya çabalar. Ancak Sahra’nın beklenmedik hamlesi her şeyi altüst eder.

Hakan ve Merve, birbirlerinden habersiz bir şekilde Sahra'dan kurtulma planları yaparken, intikam hırsıyla yanıp tutuşan Sahra, hayatlarına çok başka bir yoldan dahil olur. Hakan, Merve, Sahra, Kaan ve Ömer’in birbirlerine yalanlarla dolanan hayatları, gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

SENDEN ÖNCE 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!