Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mercan konuşacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Mercan konuşacak mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 15:04

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Çarşamba günleri izleyici karşısına çıkan Sen Anlat Karadeniz'in 23 Mayıs tarihli 18. bölümünde Kaleliler, Tahir'in gözünü açması ardından rahat bir nefes aldı. Finale ise yoğun bakıma alınan Mercan'ın gözlerini açması damga vurdu. Peki Sen Anlat Karadeniz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mercan konuşacak mı?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından gündeme geldi. 23 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan Sen Anlat Karadeniz son bölüm finalinde Vedat'ın intihar süsü verip canına kastettiği Mercan, gözlerini açtı. Nefes ve Tahir cephesinde ise sürprizli gelişmeler yaşandı. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir'in göğsüne Cemil'in kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemil'in yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahir'in peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedat'a karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahir'in akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefes'e olan sevdasıdır. Nefes ise şimdi Tahir'den daha delidir. Tahir Kaleli'nin eşinden bekleneceği gibi; dağ gibi ayaktadır. İnandığı tek şeyi herkese haykırır: "Tahir bizi bırakmaz!" Son nefesiyle kendisini Karadeniz'in serin sularına bırakan Tahir, Nefes'e verdiği sözü tutabilecek midir, yoksa sonsuza kadar Nefes'siz mi kalacaktır?

BAKMADAN GEÇME!