Semiramis Pekkan 54 yıl sonra müziğe döndü

Güncelleme Tarihi:

Semiramis Pekkan 54 yıl sonra müziğe döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2023 07:41

54 yıl sonra müzik kariyerine dönen Semiramis Pekkan bu kez “Neredeysen” adlı şarkısını Evrencan Gündüz ile birlikte yeniden yorumladı. Pekkan’ın nostaljik albüm projesinin ilk single’ı olan “Neredeysen”, 3 Şubat’ta müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

NOSTALJİK YOLCULUĞA ÇIKARACAK

54 yıl sonra müzik kariyerine hızlı bir dönüş yapan Semiramis Pekkan, hafızalarda iz bırakan şarkılarını bir albümde topluyor. Ünlü sanatçı müzikseverleri nostaljik bir yolculuğa çıkaracak albüm projesinin ilk şarkısını Evrencan Gündüz’le seslendirdi.

3 ŞUBAT'TA YAYINDA

Semiramis Pekkan, genç kuşağın başarılı müzisyenlerinden Evrencan Gündüz’le “Neredeysen” adlı hit’ini yeniden yorumladı. “Neredeysen” şarkısı 3 Şubat’ta ONErpm Türkiye dağıtımıyla tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Semiramis Pekkan 54 yıl sonra müziğe döndü
Evrencan Gündüz’le “Neredeysen” şarkısında düet yapan Semiramis Pekkan, eylül ayından beri kendi adını taşıyan YouTube kanalında sevenleri için özel içerikler paylaşıyor. Ünlü sanatçı, “Orası benim televizyon kanalım gibi hissediyorum ve bu yeni iletişim dilini çok sevdim, üretmeye paylaşmaya devam edeceğim” diyor.

BAKMADAN GEÇME!