Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Semih Öztürk kimdir Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2021 09:48

Semih Öztürk ve eşi Kurretülayn Matur katıldığı programlarla zaman zaman gündeme geliyor. Katıldığı programlar ardından ünlenen Semih Öztürk, 6 yıl birliktelik yaşadığı Kurretülayn Matur ile 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Peki, Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Ütopya ve Survivor yarışmalarıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Semih Öztürk, 1991 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. İzleyicilerde büyük iz bırakan Semih Öztürk günümüzde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumcu olarak yer almaktadır.

Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur hakkında bilgiler

Kurretülayn Matur, 31 Ekim 1990 tarihinde Ankara'da Keçiören'de dünyaya geldi. Kurretülayn Arapça'da Nur Gözlü demektir. Babası Mardin'li, annesi Ispartalıdır. İstanbul Üniversitesi mezunudur ve İstanbul'da yaşamaktadır. İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih sanat tiyatrosunun oyuncularından biridir. 

Kurretülayn Matur, daha önce tiyatro, dizi ve reklamlarında oynadı.

2012 yılında Kanal D'de yayınlanan ilk sezon Ertem Şener'in, 2. Sezon Zuhal Topal'ın sunduğu "Kazanmak İçin 1 Dakika" adlı bir yarışma programına ilk sezon katıldı. Bu yarışmayı kazanarak 16 bin liranın sahibi oldu.

Haberin Devamı

2012 yılında yapımcısı Fatih Aksoy olan ve Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler'in başrollerinde olduğu "Merhaba Hayat" adlı dizide Dilek karakterini canlandırdı.

2014 yılının Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı "Ütopya" adlı yarışmada Kurretülayn Matur; Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Ahmet Arda Sezen, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Semih Öztürk, Serkan Ercan (Ütopya), Tezcan Fenerliler, Tuğçe Aksoylu, Tuncay Kes, Türkan Gözcü ile yarıştı.

 Survivor ve Ütopya gibi yarışmalarla tanınan Semih Öztürk ile nikah masasına oturdu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!