Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay ile evliliğini anlattı: Çok gençtik

Güncelleme Tarihi:

Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay ile evliliğini anlattı: Çok gençtik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2024 10:41

Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay’la yaptığı evliliği ve birlikte çıktıları Londra macerasını anlattı: “O 19 yaşındaydı, ben 23. Cengaverliğe bak! Zuhal çok istedi dönmeyi, döndük.”

Haberin Devamı

GARSONLUK YAPTIM BULAŞIK YIKADIM

Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” programına konuk olan Selçuk Yöntem, “Yabancı dilin yokmuş ama Londra’ya gitmişsin. Neler oldu İngiltere’de?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“O bir hülyaydı; İngiltere’de master yapmak, Royal Academy’ye gitmek. Zuhal’le (ilk eşi Zuhal Olcay) bir ailenin yanına gittik. Bir arkadaşım barda sunuculuk işi buldu bana ama İngilizce bilmiyorum. Sunacağım metni hazırladılar, ezberledim. Öyle idare ettik 1-2 ay. Ütücülük, garsonluk yaptım, bulaşık yıkadım. Restoranda menajerliğe kadar yükseldim. Sonra dönmeye karar verdik. Çok gençtik, çok genç evlendik. O 19 yaşındaydı, ben 23 düşünebiliyor musun, cengaverliğe bak! Zuhal çok istedi dönmeyi, döndük.”

Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay ile evliliğini anlattı: Çok gençtik

Haberin Devamı

BERLİN’DE ZAMAN AĞIR AKIYOR

Berlin’de yaşayan Selçuk Yöntem, neden bu şehri tercih ettiğini de anlattı:

“Berlin kültürel ve farklı bir yapıya sahip olduğu için beni çekiyor. İster sakin, ister hızlı bir hayat sürüyorsunuz. Orada zaman daha ağır, telaşsız ve stressiz akıyor. Biz çok renkli bir ülkeyiz, her gün bir şey oluyor. Son gittiğimde taksiciye ‘Ne kadar sürede gideriz?’ dedim, ‘Biraz trafik var, 13 dakika’ dedi. Bizim taksi bulmamız yarım saat sürüyor! Öyle sakin bir hayat var Berlin’de. İstanbul’da zaman hızlı akıyor. Yurdumun lezzetleri başka ama.”

BAKMADAN GEÇME!