Seçkin Piriler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Seçkin Piriler'in biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Seçkin Piriler kimdir Kaç yaşında ve nereli İşte Survivor Seçkin Pirilerin biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2023 13:26

Seçkin Piriler, Survivor 2023 kadrosunun açıklanmasıyla birlikte merak edilen isimler arasında yer alıyor. Diğer Survivor 2023 yarışmacıları gibi Seçkin Piriler hakkındaki bilgiler de yarışmanın takipçilerince merak ediliyor. Peki, Seçkin Piriler kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Survivor yeni formatıyla yine TV8'de ekranlara konuk olacak. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olmak üzere 3 gruba ayrılan yarışmacılar, büyük ödül için mücadele verecek. yarışmada yer alan Seçkin Piriler'in kim olduğu da merak edilenler arasında yer alıyor. İşte, Survivor Seçkin Piriler hakkında tüm detaylar...

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

Seçkin Piriler 29 Aralık 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci seçilen Piriler’in modellik kariyeri bu gelişmeden sonra başlamıştır.

Beymen, Marks&Spencer, Vakko, Dice Kayek, Dona Karan gibi ünlü markaların defilelerinde yer alan isim, modellik kariyerinin ardından sunuculuk, oyunculuk ve şarkıcılık da yaptı. Piriler, 2010 yılında Duman grubu solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir.

Haberin Devamı

Hakan ve Volkan isminde iki oğlu bulunan Piriler, 2016 yılında Kaan Tangöze ile anlaşmalı boşanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!