Savaşçı 37. son bölümünde roket paniği! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı 37. son bölümünde roket paniği Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2018 15:53

Savaşçı 37. son bölümü izleyici karşısına çıktı. Bozok ve Bozkurt büyük bir cesaretle, yollarını kesen teröristlere direnmeyi başarmıştır. İki taraflı da köşeye sıkıştırılan kahraman askerler, kayalıklarda mevzi aldıktan sonra yardım talebinde bulunmuşlardır. Albay Kopuz operasyon alanına doğru ilerlerken, Bozok ise büyük bir problemi fark etmiştir: Roketatar. Peki, Savaşçı 37. son bölümü sonrası 38. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Savaşçı dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde evlatlarının şehit haberini vererek, hayatının en zor görevini yerine getiren Kopuz Albay şimdi daha büyük bir sınavla karşı karşıya kaldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz

Evlatlarının şehit haberini vererek, hayatının en zor görevini yerine getiren Kopuz Albay şimdi daha büyük bir sınavla karşı karşıyadır. Kılıç Timi’nin öfkesi dinecek gibi değildir ve Albay, Serdar’ın beklenmeyen tepkisi karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışır. Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram’ın şehit oluşunu kabullenemeyen Serdar geri dönülmez bir yola girmek üzeredir. Selver ve Yıldız onu durdurmaya çalışsa da Serdar aklına koyduğunu yapacaktır.

Haberin Devamı

Bu arada Kuzgun ve Cortes bir yandan şehit haberlerinin keyfini çıkarırken diğer yandan da provokasyon çalışmalarına hız verirler. Fakat işler sandıkları kadar kolay ilerlemez. Çünkü Albay Kopuz ve General’in yaptığı büyük plan çoktan devreye girmiştir. Hiç beklemedikleri bir hamleyle karşı karşıya kalan Kuzgun ve Cortes için şimdi sonun başlangıcıdır artık.

 

BAKMADAN GEÇME!