Savaşçı dizisi yayınlanan sezon finali bölümüyle nefes kesti! Sezon finalinde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı dizisi yayınlanan sezon finali bölümüyle nefes kesti Sezon finalinde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 23:17

Savaşçı dizisi bu hafta ekranlara gelen sezon finali bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Savaşçı'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan sezon finali bölümünde Aslı’nın suçsuz olduğunun ortaya çıkmasıyla Kılıç Timi’nin komutasını tekrar alan Yüzbaşı Kağan Bozok zaman kaybetmeden harekete geçti. İşte, Savaşçı dizisinin nefes kesen sezon finalinde yaşananlar...

Haberin Devamı

Savaşçı dizisinin yayınlanan sezon finali bölümüyle oldukça hareketli dakikalara sahne oldu. Ekran macerasına bu sezonda başlayan Savaşçı bu akşam yayınlanan son bölümüyle sezona ara verdi. Son bölümde operasyon sırasında iki arkadaşlarıyla irtibatlarının kesilmesine rağmen sınırın ötesinde kendilerine kurulan pusudan habersiz, Kılıç Timi bilinmeze doğru yola çıktı. Peki, Savaşçı dizisinin sezon finalinde başka neler yaşandı? İşte, Savaşçı dizisinin sezon finalinden ayrıntılar.

Aslı’nın suçsuz olduğunun ortaya çıkmasıyla Kılıç Timi’nin komutasını tekrar alan Yüzbaşı Kağan Bozok zaman kaybetmeden harekete geçer. Operasyon sırasında iki arkadaşlarıyla irtibatlarının kesilmesine rağmen sınırın ötesinde kendilerine kurulan pusudan habersiz, Kılıç Timi bilinmeze doğru yola çıkar. Her şeyi göze olan Yüzbaşı Kağan Bozok’un tek hedefi Mehmetçik katillerine hakettiği sonu yaşatıp, Kılıç Timi’ni sağ salim karargaha götürmektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yüzbaşı Kağan Bozok ve komutasındaki Kılıç Timi Mehmetçiği hedef alan teröristlerin izini sürerken, Kopuz Albay cehennemden sağ kurtulan tek askerin yardımıyla bu katliamın sorumlularını belirlemeye çalıştı. Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi, Mehmetçikler için bir kez daha görevdeydi: şimdi ne yaparlarsa yapsınlar, bu katiller için Kılıç Timi’nin öfkesinden kurtulmak mümkün olmayacaktı.

BAKMADAN GEÇME!